«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες…»

Από paok24.com:Έμεινε στο παρκέ για 34:14 λεπτά χθες στα «Δύο Αοράκια» και έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε. Τελείωσε το παιχνίδι με το Περιστέρι, έχοντας 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 τάπες και έδειχνε να είναι ο μοναδικός στην ομάδα, που είχε το απαραίτητο πνεύμα για ένα τέτοιο παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες…»

Ο Νέιτ Ρένφρο, μίλησε στο PAOK24 για το χθεσινό αποτέλεσμα, την εικόνα της ομάδας, τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να αλλάξουν κάποια πράγματα και αναφέρθηκε και στη συνέχεια.

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Είχαμε μία διαφορά μέχρι δέκα πόντους. Προφανώς και στη συνέχεια, ο αντίπαλος θα αντιδρούσε, θα έκανε το δικό του σερί, δε θα ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι. Πιστεύω όμως πως όταν έκαναν το σερί αυτό, το μομέντουμ άλλαξε πολύ υπέρ τους. Δεν επιστρέψαμε ποτέ από αυτό. Δεν είμαι σίγουρος για το λόγο που συνέβη. Είχαμε έλλειψη ενέργειας...» είπε αρχικά ο Αμερικανός και σε ερώτηση για το λόγο που συνέβη αυτό, απάντησε:

«Δεν ξέρω το γιατί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες... Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε, έτοιμοι να βγάλουμε ενέργεια. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι Κυπέλλου, όλοι θέλουν να κερδίσουν, αλλά πραγματικά, δε μπορώ να βρω εξήγηση γιατί δε βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε».

Το Περιστέρι έκανε χθες το 3/3 με τον ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν και ο Ρένφρο κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για το γεγονός αυτό... «Είμαστε στο 0-3 εναντίον τους και είναι προφανές ότι κάνουν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Δεν πιστεύω απαραίτητα ότι είναι καλύτερη ομάδα, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς σε όλα τα τα μεταξύ μας παιχνίδια. Πρέπει να ανακάμψουμε, ο καθένας ως μονάδα και να αποφασίσουμε ποιοι θέλουμε να είμαστε ως ομάδα. Υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούμε με το Περιστέρι και στα πλέι οφ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι αυτήν τη φορά. Πρέπει να δούμε τι θα πρέπει να αλλάξουμε. Έχουμε το ταλέντο για να τους κερδίσουμε, αλλά δεν το δείξαμε. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ματσαρισμάτων, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερη ομάδα. Απλά, μας έχουν κερδίσει τρεις φορές και αυτό μετράει τώρα».

Όσο για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και το κίνητρο όλων από εδώ και πέρα; «Είναι σημαντικό για το σύλλογο αλλά και για τον καθένα μας ατομικά να πετύχουμε τους εγχώριους στόχους στο πρωτάθλημα. Θα είναι κάτι καλό για το σύλλογο και μας βοηθάει και όλους εμάς για την επόμενη σεζόν. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό τελείωμα, που είναι κάτι σημαντικό για εμάς, για τους προπονητές, τον κόσμο μας, για όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ» κατέληξε ο Αμερικανός.

Διαβάστε ακόμη...