«Θέλουμε να είμαστε στο final 4 - Με εμπειρία και ποιότητα θα καταφέρουμε το στόχο μας»

Από sdna.gr: Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει (15/02, 17:00), τον ΑΟ Μαρκόπουλου και η Όλγα Βεργίδου τονίζει σε δηλώσεις της στο SDNA, ότι είναι πολύ σημαντικός για τις «ασπρόμαυρες» ο στόχος του Κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
«Θέλουμε να είμαστε στο final 4 - Με εμπειρία και ποιότητα θα καταφέρουμε το στόχο μας»

Μέσα σε λίγες μέρες ΠΑΟΚ και Μαρκόπουλο θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά όμως για το θεσμό του Κυπέλλου και όχι για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σήμερα (15/02, 17.00) για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και η Όλγα Βεργίδου στέκεται στα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα της για να φτάσει στη νίκη. Παράλληλα η πασαδόρος του Δικεφάλου τονίζει ότι το Κύπελλο είναι σημαντικός στόχος για τις «ασπρόμαυρες».

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, το Μαρκόπουλο είναι μια καλή ομάδα, το αδικεί η βαθμολογία του. Στην έδρα του παίζει πάρα πολύ καλά, πλέον έχουμε έρθει προετοιμασμένοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παίξουμε ακόμη καλύτερα και για μας είναι πολύ σημαντικός στόχος το Κύπελλο και θέλουμε να είμαστε στο final 4».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στο Μαρκόπουλο και το τι κρατά η ίδια από το προηγούμενο -πρόσφατο- μεταξύ τους παιχνίδι:

«Όλα πρέπει να τα προσέξουμε, κυρίως να μπούμε με αυτοπεποίθηση και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Έχουμε καταλάβει και έχουμε δει τα λάθη μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Σίγουρα δεν είχαμε μεγάλο χρονικό διάστημα για να διορθώσουμε πολλά πράγματα, όπως και το Μαρκόπουλο. Ελπίζω ότι με την εμπειρία και την ποιότητά μας θα καταφέρουμε το στόχο μας».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Δικεφάλου ανέφερε:

«Υπάρχει μεν μία κούραση, έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια, είναι και η περίοδος αυτή που οι περισσότερες ομάδες έχουν μία κάμψη. Όλα τα παιχνίδια και οι έδρες είναι δύσκολα, στη συγκεκριμένη είδαμε ότι και ο Παναθηναϊκό έχασε βαθμό».

Διαβάστε ακόμη...