Επιστροφή 11 μήνες μετά!

Από paok24.com:Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (18:00), με τον "Δικέφαλο" να κινείται σε ρυθμούς αγώνα από χθες.
Πηγή: paok24.com
Επιστροφή 11 μήνες μετά!

Οι "ασπρόμαυροι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία πρωινή προπόνηση την Κυριακή και κατόπιν αναχώρησε με τελικό προορισμό την Τρίπολη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να μένει στη Θεσσαλονίκη, λόγω ίωσης.

Ο 23χρονος Κροάτης δε συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση κι έμεινε εκτός, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να κάνει σήμερα το μεγάλο comeback στο τέρμα, σε αγώνα πρωταθλήματος, μετά από 11 ολόκληρους μήνες.

Ο Ζίβκοβιτς, φέτος έπαιξε στη ρεβάνς της Τούμπας με την Καλαμάτα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 2-0 τότε την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου και κατά τα άλλά, δεν έχει άλλη συμμετοχή μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα -ωστόσο- ο Σέρβος τελευταία φορά έπαιξε στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ πέρυσι και συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου, στη νίκη με 1-0 του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ είχε και μία συμμετοχή στην πρεμιέρα της κανονικής διάρκειας και πάλι σε εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ, με τον "Δικέφαλο" να γνωρίζει την ήττα με 1-0.

Διαβάστε ακόμη...