Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας ο Μιχάι

Από paok24.com:Ο Ενέα Μιχάι αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο Αύγουστο, πηγαίνοντας στην Πορτογαλία και τη Φαμαλικάο, έναντι 200.000 ευρώ και με τις δύο ομάδες να διατηρούν από 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: paok24.com
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας ο Μιχάι

Ο Μιχάι, έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 24 συμμετοχές στην Πορτογαλία, με τις 17 να είναι στο πρωτάθλημα, όλες ως βασικός και με πλήρη 90λεπτα, ενώ το ίδιο ισχύει και με τις τέσσερις στο Λιγκ Καπ. Έχει άλλες τρεις στο Κύπελλο και το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο δεν κατέγραψε 90λεπτο, ήταν η αναμέτρηση με τη Ντουμιένσε, στην οποία έπαιξε για 72 λεπτά.

Χθες η Φαμαλικάο, υποδέχθηκε τη Μπελενένσες, στο νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με τον Μιχάι να είναι ξανά βασικός στο κέντρο της άμυνας, με την ομάδα του, να παίρνει πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά, αφού επικράτησε με 4-1. Στους διπλούς ημιτελικούς, στα τέλη Απριλίου-αρχές Μαΐου, θα έχει πιο απαιτητικό έργο, αφού έχει να αντιμετωπίσει την Πόρτο.

«Για τρίτη φορά στην ιστορία της Φαμαλικάο, βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Συγχαρητήρια σε όλους και τώρα όλοι μας η συγκέντρωση είναι στο παιχνίδι της Κυριακής» έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram, o Μιχάι, με την ομάδα του, που βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας, να αντιμετωπίζει τη Ζιλ Βιθέντε, απέχοντας έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε ακόμη...