Ψάχνει το πρώτο βήμα στη Λαμία

Από paok24.com: Με ξεκάθαρο στόχο στον πρώτο ημιτελικό ...
Πηγή: paok24.com
Ψάχνει το πρώτο βήμα στη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ κινείται σήμερα σε ρυθμούς Κυπέλλου, καθώς το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τη Λαμία, στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, αναχώρησαν χθες από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας έναν ξεκάθαρο στόχο, με τον "Δικέφαλο" να ψάχνει το πρώτο βήμα, με φόντο τη ρεβάνς της Τούμπας.

Οι "ασπρόμαυροι" δε θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς από την αρχή η Λαμία δεν έδειχνε διατεθειμένη να διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει κι επίσημα το... STOP.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες, με τον Σάββα Παντελίδη να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο, Στάνκο και να παίρνει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Πάβλοβετς, Λαμπρόπουλος, Κορνέζος, Αμπάντα, Νούνιες, Σίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Τόσιτς, Μανούσος, Βέργος, Κοντονίκο, Ρόμανιτς.

Στον αντίποδα, όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε ξανά το απουσιολόγιό του να είναι γεμάτο και στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν οι Κουλιεράκης και Τάισον, αλλά και οι Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μουργκ, Κούρτιτς, Λύρατζης, Τσαούσης και Κουαλιάτα.

Η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον και Τζίμας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο Έλληνας ρέφερι, θα έχει βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Ανδρέα Μεϊντάνα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης και στο VAR ο Ευάγγελος Μανούχος.

Διαβάστε ακόμη...