Ζήτησε ξένο διαιτητή η Λαμία!

Τον ορισμό ξένων διαιτητών αποκαλύφθηκε ότι ζήτησε για τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ η Λαμία, με επιστολή της στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, με το αίτημα ωστόσο να μην γίνεται δεκτό, μιας και στο παιχνίδι ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.
Πηγή: thessports.gr
Ζήτησε ξένο διαιτητή η Λαμία!

Αν και επιστολή στάλθηκε την πρώτη Φεβρουαρίου, εντύπωση προκαλεί ότι διέρρευσε στα τοπικά ΜΜΕ της Φθιώτιδας την παραμονή του πρώτου ημιτελικού, προφανώς για να δημιουργηθεί κλίμα ενόψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε BENNETT,

με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε όπως στα παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος της 8ης (ημιτελικής) φάσης, μεταξύ των ομάδων ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Λαμία, ορίσετε ξένους διαιτητές, για να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε καχυποψία μπορεί να δημιουργηθεί.

Δεδομένου δε του ορισμού ξένου διαιτητή στους αγώνες του άλλου ημιτελικού, θεωρούμε ότι η ομάδα μας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με ισονομία και πιστεύουμε ότι θα κάνετε ΔΕΚΤΟ το αίτημα μας, ώστε να εξασφαλιστούν συνθήκες υγειούς ανταγωνισμού εντός του αγωνιστικού χώρου.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση σας και με την πεποίθηση ότι το αίτημα μας θα γίνει δεκτό και θα είστε αρωγός της προσπάθειας μας για την τέλεση δύο κρίσιμων αγώνων με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία».

Διαβάστε ακόμη...