Λουτσέσκου: «Δεν δέχομαι να επεμβαίνουν στη δουλειά μου»

Από paok24.com: Μία ακόμα συνέντευξη σε Μέσο της Ρουμανίας παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον ιδιόρρυθμο και... παρεμβατικό μεγαλομέτοχο της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: «Δεν δέχομαι να επεμβαίνουν στη δουλειά μου»

Η απάντησή του;

"Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Δεν τον ξέρω. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν τον ξέρω. Μου αρέσει να έχω μια καλή ατμόσφαιρα γύρω μου. Σέβομαι τη γυναίκα στην κουζίνα, τον αποθηκάριο, τη νοσοκόμα, τον γιατρό.

Δεν ανακατεύομαι σε αυτό που πρέπει να κάνουν, δεν τους δίνω οδηγίες. Γιατί δεν με αφορά. Δεν είναι ο τομέας μου. Και νιώθουν καλά. Το ίδιο με τον αθλητικό διευθυντή, τον μάνατζερ της ομάδας.

Δεν θα δεχόμουν να μου επιβάλλει το αφεντικό ποια ενδεκάδα θα επιλέξω ή ποια αλλαγή θα κάνω την ώρα του αγώνα. Αυτό θα σήμαινε πως δεν σέβεται τη δουλειά μου. Υποθέτω ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει στην ομάδα καλύτερα από εμένα. Μπορεί να με βοηθήσει με άλλους τρόπους. Να μου δώσει συμβουλές για την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία στην ομάδα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να εμπλακεί στη δουλειά μου.

Γιατί είμαστε εκεί κάθε μέρα, στον αγωνιστικό χώρο. Μελετάμε. Και μιλάμε επίσης για ομαδικό σεβασμό. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να έχουμε αποτελέσματα. Το γκρουπ σε σέβεται.

Προκύπτουν επίσης συγκρούσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Αλλά όταν υπάρχει σεβασμός, τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να επιστρέψουν στο φυσιολογικό. Και είναι απολύτως φυσικό μεταξύ προπονητή και παίκτη, παίκτη και προπονητή να υπάρχουν κατά καιρούς διαφορές απόψεων".

Διαβάστε ακόμη...