Ο θρίαμβος και η ήττα στα πλέι οφ (vids)

Από paok24.com: Έντονες οι περσινές συναντήσεις στη Λεωφόρο
Πηγή: paok24.com
Ο θρίαμβος και η ήττα στα πλέι οφ (vids)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, λίγες μέρες μετά την επικράτηση του στην Τούμπα με 2-0 για το θεσμό του κυπέλλου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα ήθελαν να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» στα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής της Super League επικράτησαν με 1-3 μέσα στη Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Άκπομ είχε βάλει μπροστά τον Δικέφαλο, με τον Μαουρίσιο να ισοφαρίζει προσωρινά. Ο αγώνας στα τελευταία του λεπτά απέκτησε άγρια ομορφιά με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να βάζει τη δική του υπογραφή πετυχαίνοντας στο φινάλε τα δύο τέρματα που έδωσαν και τους τρεις βαθμούς στην ΠΑΟΚ.

Στα πλέι οφ ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με 2-1, σε μία αναμέτρηση που στιγματίστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή υπέρ των «πράσινων», με τους παίκτες του Λουτσέσκου να ζητούν δύο φορές πέναλτι σε χέρι των αντιπάλων τους. Οι ασπρόμαυροι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, καταφέρνοντας μόνο να μειώσουν με τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...