“Το πάθος του Μάτος σε κάθε προπόνηση αυτό που ξεχώρισα”

Από paokrevolution.net: Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στην NOVA για τον φίλο και συμπαίκτη του, Λέο Μάτος που πρόσφατα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Πηγή: paokrevolution.net
“Το πάθος του Μάτος σε κάθε προπόνηση αυτό που ξεχώρισα”

Όπως αποκάλυψε η πρώτη τους γνωριμία δεν έγινε στον ΠΑΟΚ αλλά το μακρινό 2003: "Τότε ως παίκτης εγώ της Εθνικής Κ17 της Πορτογαλίας τον είχα αντιμετωπίσει με την αντίστοιχη ομάδα της Βραζιλίας και όταν βρεθήκαμε στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά από πολλά χρόνια του το θύμισα. Του είχα πει πόσο καλός παίκτης ήταν από τότε..."

Συνεχίζοντας, αποθέωσε τον χαρακτήρα του Μάτος: "Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος. Τέσσερα χρόνια μαζί πήραμε τίτλους. Είναι δύσκολο να το αποδεχθώ γιατί δεν το περίμενα και δεν το γνώριζα πως είχε αποφασίσει τώρα να τελειώσει την καριέρα του.

Αν πρέπει να πω κάτι για τον Λέο είναι πως ξεχώριζε για το πάθος του όχι μόνο στους αγώνες αλλά και καθημερινά σε κάθε προπόνηση. Και είμαι σίγουρος πως σε ότι και να έχει αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα κοντά ή μακριά από το ποδόσφαιρο, θα το κάνει με το ίδιο πάθος. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα".

Διαβάστε ακόμη...