Λυκογιάννης: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Από paok24.com: Το "κλειδί" για τους τρεις βαθμούς σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Λυκογιάννης: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Με όλους τους παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του Άρη Λυκογιάννη, συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Κακλαμανάκη, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι στο "Παλατάκι", (19:15) με τον προπονητή του Δικεφάλου να τονίζει σχετικά:

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, με δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες και αυτό το γεγονός θα μας δώσει τη δυνατότητα να βρεθούμε στην τρίτη θέση. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ σοβαρή και πολύ οργανωμένη ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ και καλή χημεία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, να ελέγξουμε το low post παιχνίδι του αντιπάλου και να διαβάσουμε σωστά τι θα μας δώσει με την άμυνά του, ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι, αλλά υπάρχουν τέσσερις βασικοί πυλώνες και η άμυνα πάνω σε αυτούς θα είναι κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα. Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου και την θερμή παρουσία του, προκειμένου να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στη νίκη".

Διαβάστε ακόμη...