«Λύγισε» ο Μάτος: Ο πιο τέλειος συγχρονισμός οπαδού με παίκτη! (vid)

Από sdna.gr;Ο Λέο Μάτος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση εν μέσω αποθέωσης - «Λύγισε» ο Βραζιλιάνος από τον «βομβαρδισμό» μηνυμάτων αγάπης των φίλων του ΠΑΟΚ και όχι μόνο...
Πηγή: sdna.gr
«Λύγισε» ο Μάτος: Ο πιο τέλειος συγχρονισμός οπαδού με παίκτη! (vid)

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως «κρεμάει» τα παπούτσια του σε ηλικία 36 ετών, ακολούθησε ένας «καταιγισμός» μηνυμάτων αγάπης προς τον Λέο Μάτος. Μία εμβληματική φυσιογνωμία που άφησε ισχυρό αποτύπωμα εντός του ΠΑΟΚ, ένας «εκρηκτικός» ποδοσφαιριστής που αρνιόταν να χάσει, ένας γεννημένος νικητής.

Ή απλά ένας... υπέροχα τρελός τύπος που είχε το dna του ΠΑΟΚ.

Ένας ποδοσφαιριστής που αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί έδωσε το 100% του εαυτού του. Γιατί πάλεψε και όπως τόνισε στο «αντίο» του: «τα καταφέραμε, ήταν τέσσερα χρόνια, 3⃣ Κύπελλα Ελλάδος, 2⃣ Πρωταθλήματα και πολλή ευτυχία. Στον ΠΑΟΚ έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου.

Αφήνω πολλούς φίλους στο σύλλογο, στην πόλη και ακόμα τους τρελούς φιλάθλους που δεν είδα ποτέ στη ζωή μου. Με αποκαλείτε "El Loco" (σ.σ. "ο τρελός"), αλλά στην πραγματικότητα είστε εσείς οι τρελοί».

Και έφυγε αφήνοντας πίσω του μόνο φίλους και μία πόλη που θα τον μνημονεύει για πάντα με αγάπη και σεβασμό. Και από εχθές όλοι είχαν να πουν τη δική τους ιστορία, το δικό τους «ευχαριστώ» στον Βραζιλιάνο. Αρκεί μία βόλτα στα social media για να αντιληφθεί κανείς το αποτύπωμα του El Loco. Ένα πρόσωπο καθολικής υποδοχής. Ενδεχομένως ο πιο τέλειος συγχρονισμός οπαδού με παίκτη. Από το γήπεδο στην κερκίδα.

Η χθεσινή ημέρα ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένη για τον Λέο Μάτος, ο οποίος «λύγισε» από τον καταιγισμό αγάπης που δέχθηκε, με τη σύζυγό του να απαθανατίζει τη στιγμή που «ξέσπασε» σε κλάματα, ευχαριστώντας δημόσια όσους δεν τον ξέχασαν...

Μάλιστα, η Τάμι Μάτος αφιέρωσε και ένα γεμάτο συναίσθημα μήνυμα στον συζυγό της: «Από 16 χρονών είμαι μαζί σου και έχω ζήσει μαζί σου την πορεία σου στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανη για όλα όσα έχουμε ζήσει και για όλα όσα έχεις χτίσει στην επαγγελματική σου καριέρα. Με περηφάνεια μπορώ να πω ότι δεν έχω ξαναδεί επαγγελματία τόσο αφοσιωμένο στην δουλειά!

Αγκάλιασες όλα όσα σου έφερε το ποδόσφαιρο, καλές και κακές στιγμές, και έδωσες κάθε μάχη σαν λιοντάρι! Σίγουρα, ο Θεός είχε πάντα τον έλεγχο των πάντων. Το ποδόσφαιρο μας έχει προσφέρει νίκες, ήττες, αγώνες, χαρές, μας έχει επιτρέψει να ανακαλύψουμε απίστευτα μέρη και ανθρώπους... Σήμερα, η καρδιά μου είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη, περηφάνια και θαυμασμό για σένα, τόση που δεν χωράει μέσα μου!

Αυτός ο κύκλος κλείνει για να ξεκινήσει ένας νέος, και ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος, θα είμαι πάντα δίπλα σου, ανεπιφύλακτα θαυμάστριά σου!».

Δείτε παρακάτω το τρομερό video:

Διαβάστε ακόμη...