Τα έκανε … ρόιδο και στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ

Από paok24.com: Τα έκανε... ρόιδο και στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ.
Πηγή: paok24.com
Τα έκανε … ρόιδο και στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ

Η Ζάμαλεκ απειλεί με απόσυρση από το πρωτάθλημα διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία ...

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έδειξε ξεκάθαρα δείγματα γραφής την προηγούμενη διετία από τη θέση του αρχιδιαιτητή στην Ελλάδα. Οι... φίλοι του, έχουν κάνει τα πάντα για να τον κρατήσουν εδώ έστω και ως σύμβουλο της Super League σε θέματα διαιτησίας, αλλά όπως είχε γίνει γνωστό από το καλοκαίρι και από τη στιγμή που δε συνέχιζε στο πόστο του στην ΚΕΔ, ανέλαβε την ίδια θέση στην Αίγυπτο.

Λίγους μήνες μετά όμως και εκεί, βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, έχει αποφασίσει να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα, διαμαρτυρόμενος με τον τρόπο αυτό, για τη διαιτησία και την εύνοια του μεγάλου αντιπάλου, της Αλ Αχλί.

Μάλιστα, σήμερα έγινε έκτακτη σύσκεψη, Κλάτενμπεργκ παρόντος, για το θέμα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου, με τον Άγγλο να δέχεται δριμεία κριτική, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, καθώς δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε που ανέλαβε τη θέση του.

Μάλιστα, υπάρχουν και δηλώσεις του Αχμέτ Σουμπίρ, που είναι δημοσιογράφος και πρώην μέλος της Π.Ο. της Αιγύπτου, ο οποίος ανέφερε... «Υπάρχει δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ λειτουργεί στην Επιτροπή. Τα μέλη της ομοσπονδίας θα τον συναντήσουν σήμερα γιατί τώρα επέστρεψε από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Δεν είμαι θυμωμένος για το γεγονός πως βρέθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ ή για τις διακοπές που ξεκίνησαν από στα Χριστούγεννα, αλλά για τους ακόλουθους λόγους:

Περισσότεροι από 11 διαιτητές «κόπηκαν» έπειτα από απόφαση του Κλάτενμπεργκ λόγω λαθών τους σε αγώνες. Κάποιο άξιζαν αυτή την απόφαση, κάποιοι άλλοι όχι. Από τότε που ανέλαβε το πόστο του δεν σκέφτηκε ούτε μια φορά να έρθει στο γήπεδο, αλλά και να βοηθήσει τους διαιτητές να βελτιωθούν».

Διαβάστε ακόμη...