Τσιακμάς: «Να μην επαναπαυτούμε από τη διαφορά - Το 100% με τη Ρίτας»

Από sdna.gr: Ο Νίκος Τσιακμάς αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα (97-60), ενώ στάθηκε και στη συνέχεια της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
Τσιακμάς: «Να μην επαναπαυτούμε από τη διαφορά - Το 100% με τη Ρίτας»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο γκαρντ του Δικεφάλου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και έπρεπε να δώσουμε το 100%. Να μην επαναπαυτούμε από τη διαφορά σήμερα . Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας με τη Ρίτας για να προσπαθήσουμε για τη νίκη και να τους αφιερώσουμε τη νίκη. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο Βίλνιους. Δε θέλαμε να δώσουμε περιθώριο σήμερα στον αντίπαλό μας. Η συγκέντρωση και η προετοιμασία μας ήταν η κατάλληλη και κάναμε αυτό που πρέπει από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος.

Για τη Ρίτας: «Πρέπει να μπούμε δυνατά στην άμυνα. Στην επίθεση πολλά παιδιά μπορούν να σκοράρουν με ποικίλους τρόπους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη».

Για τη δική του εμφάνιση: «Προσαρμόζομαι σταδιακά. Σήμερα είχα λίγο παραπάνω χρόνο, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε, νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Διαβάστε ακόμη...