Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Από paok24.com: Τα πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση στο Περιστέρι!
Πηγή: paok24.com
Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Λιγότερες από τέσσερις ώρες απομένουν για τη σέντρα στο Περιστέρι (20:00), με τον ΠΑΟΚ να καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του δίχως τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Γιάσμιν Κούρτιτς!

Απέναντι στον Ατρόμητο που αντιμετωπίζει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έδειξε διατεθειμένος τις προηγούμενες ημέρες για αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με αυτό που τον έβγαλε... ασπροπρόσωπο στο Αγρίνιο, με την "ασπρόμαυρη" ενδεκάδα να αναμένεται να έχει μία – απαραίτητη – αλλαγή!

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντομινίκ Κοτάρσκι και την τετράδα της άμυνας θα στελεχώσουν οι Γιοάν Σάστρε, Ίνγκι Ίνγκασον, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ράφα Σοάρες, ενώ οι Στέφαν Σβαμπ και Ντόουγκλας Αουγκούστο θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ!

Σε ότι αφορά την τριάδα πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα, αυτή θα αποτελείται από τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κάλεντ Νάρεϊ, με έναν εκ των δύο πρώτων να επωμίζεται τον ρόλο του επιτελικού μέσου.

Εφόσον οι παραπάνω αποτελέσουν τις αρχικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι εναλλακτικές θα είναι οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Γιάννης Κάργας, Ιβάν Νάσμπεργκ, Λευτέρης Λύρατζης, Τιάγκο Ντάντας, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Τόμας Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Μπράντον Τόμας, με δύο εξ αυτών να "κόβονται" από την 20άδα λίγη ώρα πριν τη σέντρα.

Διαβάστε ακόμη...