Νέλσον Ολιβέιρα: Ξεπερνώντας προβλήματα και δυσκολίες (vids)

Από paok24.com: Σκοράρει, προσφέρει και παίρνει ψυχολογία ο Πορτογάλος επιθετικός
Πηγή: paok24.com
Νέλσον Ολιβέιρα: Ξεπερνώντας προβλήματα και δυσκολίες (vids)

Αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της περσινής χρονιάς, αλλά στάθηκε εξαιρετικά άτυχος μόλις στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ.Ο Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκει ρυθμό και αποτελεσματικότητα και γίνεται όλο και πιο ουσιαστικός στο αγωνιστικό ανέβασμα του Δικεφάλου.

Επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά τη ρήξη στους χιαστούς που υπέστη, ο Πορτογάλος επιθετικός έδειχνε σαν ψάρι έξω από το νερό. Ήταν φανερό πως το σοβαρότατο πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε του είχε ρίξει αφάνταστα την ψυχολογία.

Φέτος και πάλι στην αρχή της περιόδου, στην προετοιμασία βέβαια αυτή τη φορά στέκεται για δεύτερη φορά άτυχος. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι πέφτει άτσαλα πάνω του στην προπόνηση και ο Ολιβέιρα μένει εκτός για καιρό λόγω προβλήματος στα πλευρά.

Το δεύτερο πρόβλημα σε μία περίοδο που ο φορ του ΠΑΟΚ πάλευε να βρει τα πατήματα του, τον ξαναγύρισε ξανά πίσω. Τη στήριξη και την πίστη προς το πρόσωπο του από τον προπονητή του δεν την έχασε ποτέ.

Στα τελευταία παιχνίδια ο Νέλσον Ολιβέιρα δείχνει να θυμάται τον καλό εαυτό του. Ο Πορτογάλος έχει σκοράρει συνολικά 6 φορές έως τώρα, με τις 5 να είναι στα τελευταία 7 παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική άνοδος της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχει συνδυαστεί και με το δικό του ανέβασμα, με τον Ολιβέιρα να σημειώνει καθοριστικά γκολ, όπως αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, η αυτά με Βόλο, Παναιτωλικό και Καλαμάτα που άνοιξαν το δρόμο για την επικράτηση των «ασπρόμαυρων».

Πρόσφατα σε μία τοποθέτηση του για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου του έμπλεξε το εγκώμιο λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο Ολιβέιρα είναι πολύ λειτουργικός και πολύ χρήσιμος με τα χαρακτηριστικά του για το στυλ παιχνιδιού μας. Το καλοκαίρι, μετά από ένα δύσκολο τραυματισμό που είχε πέρσι, είχε έναν ακόμα σοβαρό και χρειαζόταν χρόνο».

Διαβάστε ακόμη...