«Αισχρό, ανέντιμο και ανήθικο αυτό που έκαναν σε ΠΑΟΚ, Σαββίδη»

Από sdna.gr: «Πυρά» κατά του Λευτέρη Αυγενάκη και του κουμπάρου του, Νίκου Τζουλάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης:
Πηγή: sdna.gr
«Αισχρό, ανέντιμο και ανήθικο αυτό που έκαναν σε ΠΑΟΚ, Σαββίδη»

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης ρωτήθηκε και για την εκκρεμότητα με την ΕΕΑ, εξαπολύοντας «πυρά» κατά των Τζουλάκη - Αυγενάκη:

«Ήταν κάτι αισχρό, ανέντιμο και ανήθικο από την πλευρά της ΕΕΑ προς τον ΠΑΟΚ και προς την οικογένεια Σαββίδη» ανέφερε χαρακτηριστικά δεδομένου πως ο κ.Τζουλάκης κατέλυσε το νόμο προσωπικών δεδομένων.

«Όσον αφορά την ΕΕΑ και την διαδικασία εκεί, μετά την αποχή του προέδρου του κ. Τζουλάκη, που έχει δειξει την εμμονή του και την εμπάθειά του, για στην ουσία αυτή η κλήση βασίζεται σε κάτι που δεν υπάρχει. Δεν ηταν αμετάκλητο το βούλευμα, συνεπώς μπορείτε να καταλάβετε σε ένα δελτίο Τύπου η ΕΕΑ αναφέρει ότι ο κ. Σαββίδης καλείται να δωσει εξηγήσεις για ένα αμετάκλητο βούλευμα, που δεν ειναι, αντιλαμβάνεστε για τι πράγμα μιλάμε...

Συνεπώς η όλη η ιστορία βασίζεται σε κάτι ανύπαρκτο, στο δελτίο Τύπου αναφέρθηκε στο όνομα του Νίκου Σαββίδη που δεν ήταν παρών και στις κατηγορίες που υπάρχουν μέσα στο βούλευμα καταπατώντας κάθε νόμο για τα προσωπικα δεδομενα, πήρε θέση προσπαθώντας να προκαταβάλλει την θέση των άλλων μελών της ΕΕΑ. Υπάρχει το ακαταδίωκτο που έχει θεσπίσει ο νυν υφυπουργός αθλητισμού, δεν μπορεί ένας αντιεισαγγελέας να έχει κάνει αυτό το θεσμικό ατόπημα και να μην γνωρίζει τα νομικά που γνωρίζει ένας φοιτητής στον πρώτο έτος της νομικής.

Δεν θέλω να μεμφθώ τα άλλα μέλη της Επιτροπής και δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω αυτή την στιγμή. Έχουν πάρει αποφάσεις που αργότερα έχουν καταπέσει πανηγυρικά στα αθλητικά δικαστήρια. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, γιατί βασίζεται σε κάτι που δεν υπάρχει ξαναλέω. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ότι δεν κάλεσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συμμόρφωση και έκανε απευθείας την κλήση, αυτό ειναι ένα άλλο κομμάτι όμως που αναπτύξαμε στην ακροαματική διαδικασία...

Υπάρχει θεσμική εκτροπή του χείριστου είδους».

Διαβάστε ακόμη...