ΠΑΟΚ Κ19: Προελαύνει και απαντά στην προπαγάνδα

Aπό paok24.com:Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που κάποιοι προπαγάνδιζαν πως οι μικρές εθνικές ομάδες έχουν «σκοπίμως κατακλυστεί» από παίκτες του ΠΑΟΚ, με τους λασπολόγους να λένε πως οι προπονητές «κάνουν τα στραβά μάτια» και βλέπουν μόνο τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ Κ19: Προελαύνει και απαντά στην προπαγάνδα

Πριν από λίγες ημέρες, η εθνική νέων, που είναι η συνέχεια της εθνικής παίδων, έκανε προπονήσεις και σε αυτές βρέθηκαν 11 παίκτες του ΠΑΟΚ. Αυτοί είναι η ραχοκοκαλιά του ΠΑΟΚ Κ19. Αλήθεια, όλοι αυτοί που έψαχναν τρόπο να ρίξουν λάσπη προς κάθε κατεύθυνση, έχουν μήπως δει τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα Κ19 της σεζόν 2022-23;

Ο ΠΑΟΚ μετρά 12 νίκες σε 13 αγώνες και έχει διψήφια διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Στο ποδόσφαιρο, όσα και να πεις, όσα και να γράψεις, στο τέλος, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Κάποιοι με ευκολία έριξαν λάσπη αλλά ο... ασπρόμαυρος ανεμιστήρας τους την επέστρεψε. Είναι οι ίδιοι που όταν η εθνική παίδων βρέθηκε στην elite φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έλεγαν μπράβο, αφού είχαν προσπαθήσει να στιγματίσουν τον πρώην προπονητή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Αλεξιάδη λόγω της παρουσίας πολλών παιδιών του ΠΑΟΚ στην ομάδα.

Τώρα, που ο Τάσος Θέος, επί τετραετία προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έχει επιλέξει 11 παιδιά του ΠΑΟΚ στην εθνική νέων, είναι απλά Κυριακή απόγευμα.

Διαβάστε ακόμη...