Η απίστευτη σύμπτωση για Μιχαηλίδη

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ Β συνεχίζει να προελαύνει στη Super League 2 παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά και τη νίκη με 3-0 επί του Ηρακλή Λάρισας στην Ευκαρπία την Κυριακή.
Πηγή: paok24.com
Η απίστευτη σύμπτωση για Μιχαηλίδη

Εκ των πρωταγωνιστών για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, ο Γιάννης Μιχαηλίδης ο οποίος μάλιστα ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Δικεφάλου.

Στο 52′ ο κεντρικός αμυντικός των «ασπρόμαυρων» κυριάρχησε στους... αιθέρες και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γρόσδη έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στα γκολ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχε σκοράρει τα δύο τελευταία του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τον Οκτώβριο του 2021 ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά ήταν εκ των σκόρερς του Δικεφάλου στη νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα.

Τελευταίο του χρονικά γκολ, ήταν αυτό κόντρα στη Λαμία (0-2 κέρδισε ο ΠΑΟΚ) στις 6 Μαρτίου και πάλι με κεφαλιά και μάλιστα στο ίδιο λεπτό που σκόραρε το γκολ και κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, δηλαδή στο 52ο.

Σίγουρα το γκολ δίνει μεγάλη ψυχολογική αυτοπεποίθηση στον Έλληνα αμυντικό, όμως το πιο σημαντικό όλων είναι ότι ο Μιχαηλίδης για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του κατάφερε να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο στέλνοντας πλέον ξεκάθαρο μήνυμα ετοιμότητας για την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα, έπειτα και από την παρουσία του στη μίνι προετοιμασία που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο τις περασμένες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...