Tα αποκαλυπτήρια της Νέας Τούμπας!

Από paok24.com: Ένα μεγάλο ερώτημα που απασχολεί το σύνολο του κόσμου του ΠΑΟΚ τους τελευταίους δύο μήνες, είναι το πότε θα δημοσιοποιηθούν από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ προς δημόσια διαβούλευση τα τρία πιθανά σχέδια της Νέας Τούμπας!
Πηγή: paok24.com
Tα αποκαλυπτήρια της Νέας Τούμπας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, η επικρατέστερη απάντηση είναι "κατά τη διάρκεια της διακοπής της Super League λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ"!

Στην παρούσα φάση, συνεχίζονται οι επαφές και οι διαβουλεύσεις του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους επικεφαλής των εταιριών Salfo και Populus, προκειμένου να ρυθμιστεί και η πιο μικρή λεπτομέρεια πριν "κλειδώσουν" τα τελικά σχέδια της Νέας Τούμπας και του περιβάλλοντος χώρου, με την παρουσία του project director της Populus, Νικ Ρέινολντς, στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή όπως σας αποκάλυψε το PAOK24, να μην είναι τυχαία!

Συγκεκριμένα, ο Νικ Ρέινολντς θέλησε να βρεθεί για πρώτη φορά στην Τούμπα εν ώρα αγώνα, προκειμένου να "αφουγκραστεί" από... πρώτο χέρι την ατμόσφαιρα σε αυτή και να βάλει τις τελικές "πινελιές" στα σχέδια προκειμένου η Νέα Τούμπα να περικλείει όλη την κουλτούρα του ΠΑΟΚ και των φίλων του!

Διαβάστε ακόμη...