Στην Τούμπα οι επικεφαλής της Populous

Από sdna.gr: Στην Τούμπα και στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης βρέθηκαν οι επικεφαλής της Populous, «καταγράφοντας» όλη την διαδικασία λειτουργίας του γηπέδου εν ώρα αγώνα.
Πηγή: sdna.gr
Στην Τούμπα οι επικεφαλής της Populous

Είναι σαφές πως η απώλεια βαθμών στην Τούμπα και η αδυναμία του ΠΑΟΚ να «κεφαλοποιήσει» το διπλό στον Πειραιά, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τους Θεσσαλονικείς που κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι μπορούν να είναι από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Και προφανώς το αγωνιστικό θα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε συζήτησης.

Θα πρέπει όμως να σταθούμε και στην παρουσία των project director της Populous, Νικ Ρέινολντς, και της συνεργάτιδάς του, αρχιτέκτονα, Μπάρμπαρα Βασιλάτου, στην Θεσσαλονίκη, δίνοντας το παρών στο γήπεδο της Τούμπας. Οι εκπρόσωποι της Populous παρακολούθησαν δια ζώσης το εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου, συνοδευόμενοι από ανθρώπους της ΠΑΕ και κυρίως τον υπεύθυνο του γηπέδου, Γιάννη Δημογιάννη, που μαζί με τον project director του έργου και επικεφαλής τεχνικών υπηρεσιών της Dimera, Δημήτρη Μουτσάκη, είναι τα βασικά στελέχη της επιτροπής για τη Νέα Τούμπα.

Η παρουσία τους στο γήπεδο είχε τη σημασία της καθώς ήθελαν να πάρουν το σφυγμό από το ματς και επί της ουσίας να «καταγράψουν» όλη τη διαδικασία λειτουργίας της Τούμπας εν ώρα αγώνα, από την έλευση μέχρι την αποχώρηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Γι΄αυτό εξάλλου βρέθηκαν σε διάφορα σημεία και εκτός γηπέδου, συλλέγοντας σημαντικά δεδομένα που αφορούν το project της Νέας Τούμπας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν πάρει στα χέρια τους τα τρία σχέδια για το νέο γήπεδο που έχουν εκπονηθεί σε συνεργασία από τις εταιρίες Salfo και Populous και η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διορθώσεων πριν τη δημόσια διαβούλευση που θα τεθεί στα υπόψιν του κόσμου. Δεν αποκλείεται -μάλιστα- αυτό να συμβεί κατά το διάστημα της διακοπής για το Μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμη...