Ελευθερία Μοσχάτου - ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 2η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, την Ελευθερία Μοσχάτου.
Πηγή: acpaok.gr
Ελευθερία Μοσχάτου - ΠΑΟΚ

Μετά τη νίκη στην «πρεμιέρα» επί του Πρωτέα Βούλας στην Θεσσαλονίκη με 78-75, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, στο οποίο έχει ως στόχο μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Απέναντι του, η Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία μετά την ήττα της στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος από τη Νίκη Λευκάδας με 66-45, έμεινε εκτός και από το Γιούροκαπ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από την Σλάβια Μπάνσκα με 58-61.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, η Οκτάβια Τζετ-Ουίλσον, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε πολύ προετοιμασμένες για το παιχνίδι κόντρα στο Μοσχάτο, προερχόμενες από μία νίκη την προηγούμενη εβδομάδα. Πρέπει απλά να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια, και να μάθουμε να παίζουμε η μία δίπλα στην άλλη. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικές σε όλα τα παιχνίδια, και πιστές στο αρχικό πλάνο μας, το οποίο σε περίπτωση που δεν δουλεύει να μπορούμε να σχεδιάζουμε ένα άλλο».

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022
2η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Α' Μοσχάτου
14:00, Ελευθερία Μοσχάτου-ΠΑΟΚ

Πηγή εικόνας: acpaok.gr

Διαβάστε ακόμη...