Προηγείται νωρίς, δεν «τελειώνει» τα παιχνίδια

Από paok24.com: Τι έχει συμβεί όσες φορές μπήκε μπροστά στο σκορ ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Προηγείται νωρίς, δεν «τελειώνει» τα παιχνίδια

Ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς δείχνει να αντιμετωπίζει ένα ξεκάθαρο πρόβλημα στο εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

Ο Δικέφαλος παρά το γεγονός πως είναι δεύτερος στη λίστα με τις τελικές προσπάθειες από όλες τις ομάδες της Super League, είναι πολύ χαμηλά σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν σκοράρει μόλις 6 γκολ, έπειτα από έξι αγωνιστικές που έχουν ήδη διεξαχθεί στο πρωτάθλημα, βρίσκοντας δύο φορές δίχτυα στον ίδιο αγώνα μόνο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το γκολ του Νάρεϊ ένα λεπτό πριν τη λήξη.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο ΠΑΟΚ σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που προηγήθηκε, σκόραρε πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών στον αγώνα. Στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό σκόραρε ο Μπράντον Τόμας μόλις στο 7΄. Απέναντι στον Ατρόμητο βρήκε δίχτυα ο Κούρτιτς στο δωδέκατο λεπτό.

Στον αγώνα της Κρήτης με τον ΌΦΗ, ο Νάρεϊ άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης, ενώ και χθες ο βράδυ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Νέλσον Ολιβέιρα έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 18ο λεπτό. Μοναδικό παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ σκόραρε μετά τα πρώτα 20 λεπτά αποτελεί έως τώρα αυτό με τη Λαμία, εκεί όπου ο Κόρτιτς σημείωσε γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 43΄του αγώνα.

Οι ασπρόμαυροι μέσω της καλής κυκλοφορίας φτάνουν σε τελικές και γκολ, αλλά η έλλειψη τόσο ποιοτικών όσο και αριθμητικών επιλογών τους στερούν τη δυνατότητα να «καθαρίσουν» νωρίς τα παιχνίδια, παίρνοντας τελικά τρεις δύσκολες νίκες, μία οδυνηρή ισοπαλία, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, ενώ και χθες κόντρα στους πράσινους, θα μπορούσαν να έχουν κάνει από το πρώτο μέρος τη ζωή τους πολύ πιο εύκολη.

Διαβάστε ακόμη...