«Δεν ξέρω τι έγινε και χάσαμε μέσα από τα χέρια μας τη νίκη»

Από thessports.gr: Ο Βασίλης Γκορτεζιάνι συστήθηκε στο κοινό του ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη βραδιά για την ομάδα, με τον ίδιο να κρατάει πως εκπλήρωσε το όνειρο του αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι «ασπρόμαυροι».
Πηγή: thessports.gr
«Δεν ξέρω τι έγινε και χάσαμε μέσα από τα χέρια μας τη νίκη»

Ντεμπούτο με ντέρμπι πραγματοποίησε ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου, που πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας πως ήξερε πως θα καταβάλει τα μέγιστα, όταν χρειαστεί να συνεισφέρει στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ σε κάθε ημίχρονο: «Ειλικρινά δεν ξέρω πως χάθηκε μέσα από τα χέρια μας αυτή η νίκη. Ήμασταν το ίδιο, μπήκαμε δυνατά, αλλά κάτι άλλαξε. Πάντως δώσαμε ό,τι είχαμε όλοι οι παίκτες».

Αναφορικά με τις σκέψεις που έκανε πριν τον αγώνα: «Ήρθα με θετικές σκέψεις, όταν μπήκα ήξερα πως θα κάνω τη δουλειά μου. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Σχετικά με το αν προσφέρει ασφάλεια το γεγονός πως υπάρχουν παιδιά όπως ο Κουλιεράκης, ο Τσαούσης και ο Λύρατζης στην πρώτη ομάδα: «Τα παιδιά που ήταν καιρό εδώ πέρα με βοήθησαν αρκετά, ακόμη και οι μεγάλοι παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...