ΠΑΟΚ: Ποιοι παίζουν, πόσο παίζουν…

Από paok24.com: Το PAOK24 ανοίγει τον φάκελο του χρόνου συμμετοχής του ρόστερ.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Ποιοι παίζουν, πόσο παίζουν…

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην πρώτη... στάση της φετινής σεζόν, με την ομάδα να παίρνει ανάσες ενόψει της συνέχειας, που αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητική.

O Δικέφαλος μετράει από τις 21 Ιουλίου έως σήμερα επτά επίσημα παιχνίδια και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην αρχική ενδεκάδα αλλά και στους παίκτες που δείχνει να υπολογίζει περισσότερο, τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Αυτό γίνεται αντιληπτό και από τον χρόνο συμμετοχής που έχει «μοιράσει» μέχρι σήμερα στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, με εξαίρεση ορισμένους που ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών.

Το PAOK24 ανοίγει τον φάκελο του χρόνου συμμετοχής που έχουν πάρει οι ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που έχει αγωνιστεί δίχως να αντικατασταθεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας. Μαζί του στην κορυφή θα μπορούσε να βρισκόταν και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αν δεν γνώριζε τον σοκαριστικό τραυματισμό στο κεφάλι στο παιχνίδι απέναντι στην Λαμία, με τη θέση του να παίρνει ο Στέφαν Σβαμπ (!).

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίσημα παιχνίδια των «ασπρόμαυρων» καταγράφοντας 563 λεπτά συμμετοχής, τρία λεπτά περισσότερο δηλαδή από τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που μετράει 560 λεπτά.

Ακολουθεί ο Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος όπως και οι προηγούμενοι έχει αγωνιστεί κι αυτός σε 7 παιχνίδια, έχοντας καταγράψει ωστόσο 534′. Ένα λεπτό περισσότερο δηλαδή από τον Τιάγκο Ντάντας, που ακολουθεί με 533 λεπτά σε επτά επίσημα παιχνίδια.

Η ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν είναι αναμφίβολα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Λέφσκι, όμως το ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό έμελλε να είναι το πρώτο από τα πέντε συνολικά που έχει αγωνιστεί και μάλιστα με επιτυχία. Ο Κρητικός κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί συνολικά 450 λεπτά και δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην 8η θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος σε έξι αναμετρήσεις έχει αγωνιστεί για 449 λεπτά και δείχνει πως απέχει αρκετά από τον καλό του εαυτό. Επόμενος στην λίστα δεν είναι άλλος από τον Λευτέρη Λύρατζη, του οποίου τα 416 λεπτά συμμετοχής θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερα αν δεν έμενε εκτός γηπέδων λόγω του τραυματισμού του.

Ο Μάριος Τσαούσης άρπαξε από τα... μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και πλέον ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας μετράει 5 συμμετοχές, στις οποίες αγωνίστηκε για 317 αγωνιστικά λεπτά.

Ακολουθούν ο Μπράντον Τόμας με 261′ σε 6 αναμετρήσεις με τα «ασπρόμαυρα» και ο Αντρέ Βιεϊρίνια με πέντε παιχνίδια και 245 λεπτά.

Αρκετά λιγότερο συγκριτικά με πέρσι έχει αγωνιστεί ο Ντιέγο Μπίσεσβαρ, ο οποίος σε πέντε επίσημα παιχνίδια έχει αγωνιστεί για 217 λεπτά, ενώ πίσω του βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα με 208′ στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών.

Μπορεί να ξεκίνησε βασικός στις αναμετρήσεις με την Λέφσκι Σόφιας, όμως ο Γιάννης Κάργας δεν έχει πάρει περαιτέρω χρόνο συμμετοχής και τα 162 λεπτά απέναντι στους Βούλγαρους είναι τα μοναδικά μέχρι σήμερα. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ράφα Σοάρες που μετράει 135 λεπτά συμμετοχής σε δύο αναμετρήσεις.

Διαβάστε ακόμη...