Η παράμετρος στην υπόθεση Φερνάντες - Στην Ελλάδα ο ατζέντης του

Από sdna.gr : Δεν έχει κλείσει ακόμη η υπόθεση της μεταγραφής του Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ καθώς απομένει η συμφωνία της πλευράς του ποδοσφαιριστή με τους Θεσσαλονικείς για να «κλειδώσει» το deal - Στην Ελλάδα ο ατζέντης του!
Πηγή: sdna.gr
Η παράμετρος στην υπόθεση Φερνάντες - Στην Ελλάδα ο ατζέντης του

Από την Παρασκευή (9/9) υπήρχε έντονη κινητικότητα στην υπόθεση του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ημέρες στο προσκήνιο του Δικεφάλου. Κινητικότητα που καταγράφηκε λόγω της συμφωνίας που επετεύχθηε ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο για τη «μετακόμιση» του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη άνοιγε επί της ουσίας το δρόμο δεδομένου πως ο Πάολο Φερνάντες δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την ομάδα της Μαγνησίας. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA όμως, υπήρχε μία ακόμη παράμετρος ανοιχτή: από τη στιγμή που ΠΑΟΚ και Βόλος τα βρήκαν σε όλα, απέμενε το πράσινο φως από τον εκπρόσωπο του Ισπανού μεσοεπιθετικού προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή.

Κοινώς, η πλευρά εκπροσώπης του ποδοσφαιριστή φάνταζε το «αγκάθι» στην υπόθεση, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε επαφή μαζί τους.

Με τους Θεσσαλονικείς να έχουν μπροστά τους το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία στις 19.00, δεν αποκλείεται εξελίξεις να σημειωθούν μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον ατζέντη του Ισπανου να βρίσκεται στην Ελλάδα! Μάλιστα, έδωσε το παρών και στο «Γ.Καραϊσκάκης» παρακολουθώντας δια ζώσης την εξαιρετική εμφάνιση του «πελάτη» του, με την παρουσία του στη χώρα μας να μην περνάει στα ψιλά δεδομένου του ασπρόμαυρου ενδιαφέροντος...

Διαβάστε ακόμη...