«Δέος να παίζεις στο Παλατάκι»

Aπό paok24.com: Το 2021 βασικό γρανάζι της ομάδας του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρώτο και ιστορικό κύπελλο Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
«Δέος να παίζεις στο Παλατάκι»

Πέρσι ήρθε στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος του Δικεφάλου του Βορρά και εδώ και λίγους μήνες είναι ξανά μέλος των «ασπρόμαυρων» παίρνοντας και πάλι την... μπαγκέτα ως «μαέστρος» στο μοίρασμα του παιχνιδιού της άκρως φιλόδοξης γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Η Όλγα Βεργίδου επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και ανυπομονεί να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα στο PAOK Sports Arena σε μια σεζόν πρόκληση για το τμήμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Ελληνίδα πασαδόρος μιλάει για την επιστροφή της στον ΠΑΟΚ σημειώνοντας:

«Χαίρομαι πολύ που γύρισα στον ΠΑΟΚ. Είμαι και πάλι με γνώριμα άτομα και είναι κάτι που με ευχαριστεί. Έχουμε ξεκινήσει τις προπονήσεις και δουλεύουμε πολύ σκληρά.

Είμαστε μια δυνατή ομάδα και έχω ένα καλό προαίσθημα για τη νέα σεζόν. Χρειαζόμαστε όμως σκληρή δουλειά για να δέσουμε. Είμαι όμως σίγουρη ότι θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο».

Όσον αφορά τη νέα σεζόν:

«Είναι μια σεζόν πρόκληση. Θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο. Έχουμε το υλικό για να το καταφέρουμε. Υπάρχει όμως μεγάλος ανταγωνισμός. Θα είναι ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Έχουν έρθει μεγάλα ονόματα. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψουμε για να φτάσουμε ψηλά».

Για την μονιμοποίηση του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»:

«Το Παλατάκι σου δημιουργεί ένας δέος όταν παίζεις σε αυτό. Όταν έπαιξα πέρσι ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τη φανέλα της ΑΕΚ με δυσκόλεψε πολύ.

Θα είναι μεγάλο ατού. Έχουμε δει το γήπεδο να γεμίζει σε άλλες περιπτώσεις, θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Είναι και ένα στοίχημα για τον κόσμο η παρουσία του τμήματος στη συγκεκριμένη έδρα».

Διαβάστε ακόμη...