«Από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ο Φερνάντες»

Από paokrevolution.net: Συμπαίκτης του Ανχελ Κρέσπο στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Φράνκο Φεράρι. Αν και πέρσι υπήρξε κάποια στιγμή η μεγάλη πιθανότητα να φορέσει τα ασπρόμαυρα και έτσι η συνύπαρξη με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου να γινόταν στην Τούμπα και όχι στην Κύπρο.
Πηγή: paokrevolution.net
«Από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ο Φερνάντες»

Ο αριστερός μπακ που αποχώρησε το πρόσφατο καλοκαίρι από τον ΝΠΣ μίλησε στο Metropolis με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του, Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ. Και δεν ήταν φειδωλός στην κρίση του για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό: «Έχουμε φοβερές σχέσεις. Είναι τρομερός ποδοσφαιριστής και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ασφαλώς και μπορεί να αντέξει την πίεση σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει φοβερή ποιότητα ως παίκτης και είναι από τους καλύτερους που έχω συνυπάρξει. Μπορεί να παίξει και δεξιά και ως δεκάρι. Γνωρίζω ότι του αρέσει να αγωνίζεται στο άκρο και από εκεί να πηγαίνει στον άξονα».

Συνεχίζοντας τόνισε πως ο ίδιος δεν χρειάζεται να του πει πράγματα για τον ΠΑΟΚ αφενός διότι τον γνωρίζει και αφετέρου διότι έχει συμπατριώτη του τον Κρέσπο: «Ο Κρέσπο θα ξέρει καλύτερα από μένα για να του πει πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ο Κρέσπο είναι καταπληκτικό παιδί όπως και ο Βιγιαφάνες και έχουμε φοβερές σχέσεις».

«Δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε...»

Αυτό που πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ ήθελαν να μάθουν είναι το αν υπήρξε υπαρκτό ενδιαφέρον από τον Δικέφαλο και τον λόγο που δεν έγινε η μεταγραφή: «Είναι εύκολο να χάσεις το μυαλό σου όταν έχεις προτάσεις από μεγάλες ομάδες αλλά είχα την εμπειρία να διαχειριστώ το ενδιαφέρον τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν προχώρησε η μεταγραφή, δεν ήταν στο δικό μου χέρι. Δεν είχα άλλη επιλογή, το άφησα πίσω μου και πήρα την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Τώρα είμαι σε ένα φοβερό Πρωτάθλημα και σε μία φοβερή ομάδα και επικεντρώνομαι μόνο σε αυτό».

Διαβάστε ακόμη...