«Η Σαχτάρ δεν έχει τα χρήματα να αγοράσει τον Τέιλορ από τον ΠΑΟΚ, πιο πιθανός ο δανεισμός»

Aπό paokday.gr:O ουκρανός δημοσιογράφος, Νικολάι Καιτούλ παραχώρησε συνέντευξη  για  τίς φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το ενδιαφέρον της Σαχτάρ για την απόκτηση του Λούκας Τέιλορ.
Πηγή: paokday.gr
«Η Σαχτάρ δεν έχει τα χρήματα να αγοράσει τον Τέιλορ από τον ΠΑΟΚ, πιο πιθανός ο δανεισμός»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Ο τωρινός προπονητής της Σαχτάρ, Γιοβίσεβιτς, όταν ήταν ακόμη στην Νίπρο είχε συνεργαστεί με τον Τέιλορ και τον γνώριζε καλά ως παίκτη. Υπήρχε και παλιότερα ενδιαφέρον από πλευράς του , το οποίο εκδηλώθηκε εκ νέου με την μετακίνησή του τώρα στην Σαχτάρ»

Για τον Λούκας Τέιλορ ανέφερε: «Εγώ θα πω πως ο Τέιλορ θα ήταν μια πολύ καλή μεταγραφή γιατί χρειάζονται ένα δεξί μπακ , μετά την αποχώρηση του Ντόντο.Υπάρχουν δυο τρεις ακόμη εναλλακτικές , αλλά η περίπτωση του Τέιλορ είναι η καλύτερη. »

Για το πως θα μπορέσει η Σαχτάρ να τον αποκτήσει: «Η Σαχτάρ έχει πρόβλημα με το μπάτζετ της, έχει μείνει χωρίς χρήματα λόγω της εντολής της UEFA,που επιτρέπει στους παίκτες να φύγουν από τις ουκρανικές ομάδες λόγω πολέμου ως ελεύθεροι, χωρίς η ίδια η ομάδα να έχει έσοδα. Για αυτό το πρόβλημα, θα προσφύγουν στο CAS»

Διαβάστε ακόμη...