Α. Ζίβκοβιτς: Πέντε μήνες «άσφαιρος»!

Από paok24.com:Ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχει όλο το "πακέτο", δηλαδή βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και διαθέτει ποιότητα και εμπειρία όσο και νοοτροπία νικητή, είναι ασφαλώς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς!
Πηγή: paok24.com
Α. Ζίβκοβιτς: Πέντε μήνες «άσφαιρος»!

Και χθες όμως, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να κάνει τη διαφορά, είτε με κάποια προσωπική ενέργεια που θα δημιουργούσε κάποιο "ρήγμα" στην άμυνα των Βούλγαρων, είτε με γκολ ή ασίστ!

Μάλιστα, το γκολ που πέτυχε στις 24 Φεβρουαρίου στην Τούμπα, με το οποίο ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 20΄ απέναντι στη Μίντιλαντ, παραμένει το τελευταίο έως σήμερα του 26χρονου ποδοσφαιριστή!

Ακολούθησαν τρία παιχνίδια για το Europa Conference League, έντεκα για τη Super League και τρία για το Κύπελλο Ελλάδας στα οποία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με το αρνητικό σερί του Σέρβου να διευρύνεται κατά δύο παιχνίδια, αυτά κόντρα στη Λέφσκι!

Σε κάθε περίπτωση, ο "Ζίλε" εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως είναι επιτακτική η ανάγκη να αρχίσει να δείχνει την ποιότητά του, όντας παράλληλα ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους του "ασπρόμαυρου" ρόστερ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, τον περασμένο Νοέμβριο!

Διαβάστε ακόμη...