Το τρικ του ΠΑΟΚ για να εκτίσει 3 αγωνιστικές χωρίς να παίξει ντέρμπι στην Τούμπα!

Απο sdna.gr: Πώς ο ΠΑΟΚ με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να μην παίξει κανένα ντέρμπι χωρίς κόσμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με μία λιγότερη θα παίξει σε κλειστή Λεωφόρο κόντρα στην ΑΕΚ...
Πηγή: sdna.gr
Το τρικ του ΠΑΟΚ για να εκτίσει 3 αγωνιστικές χωρίς να παίξει ντέρμπι στην Τούμπα!

Ημέρα... κλήρωσης ήταν η χθεσινή για τις ομάδες της Superleague, οι οποίες έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας (25/7) το πλήρες πρόγραμμα για την κανονική διάρκεια του νέου πρωταθλήματος.

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν θα παιχτεί στο "Κλ.Βικελίδης" ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική, ενώ την αμέσως επόμενη είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στην... κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρο. Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τιμωρήθηκαν με τρεις και δύο αγωνιστικές αντίστοιχα για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον μεταξύ τους τελικό του Κυπέλλου.

Έτσι οι Πράσινοι θα εκτίσουν την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας τους στο ματς της πρεμιέρας με τον Ιωνικό, ενώ ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Λεβαδειακό πριν δώσουν κεκλεισμένων το αθηναϊκό ντέρμπι με την Ένωση (αν δεν μειωθεί η ποινή στην έφεση που έχουν καταθέσει).

Πώς όμως ο ΠΑΟΚ με μία αγωνιστική μεγαλύτερη ποινή δεν θα δώσει κανένα ντέρμπι χωρίς την παρουσία του κόσμου του; Με ένα πολύ απλό τρικ που θα μπορούσε βεβαίως να κάνει και ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ευρώπη φέτος, μετά από απουσία πέντε ετών.

Καταρχάς να σημειώσουμε εδώ ότι με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος, δεν θα διεξαχθεί κανένα ντέρμπι πριν την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πολύ λογικά λοιπόν οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν κλειδάριθμο ώστε να δώσουν εντός έδρας τα δύο πρώτα ματς της σεζόν καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο εκείνες τις μέρες να αγωνίζονται στα play offs του Conference League, που θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Αυγούστου. Με βάση το καλεντάρι της Superleague, η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 20-21 Αυγούστου και η 2η αγωνιστική για τις 27-28 Αυγούστου. Κάπως έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ την 3η θα παίξει με τον συμπολίτη Άρη το πρώτο ντέρμπι της σεζόν εκτός έδρας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ζήτησε κλειδάριθμο και για την 4η αγωνιστική, καθώς λόγω ΔΕΘ δεν θα υπάρχει επαρκής αστυνομική δύναμη για να παίξει ντέρμπι στην Τούμπα. Εξ ου λοιπόν και θα "σβήσει" την τιμωρία των τριών αγωνιστικών φιλοξενώντας τη Λαμία, δίχως να δώσει κανένα ντέρμπι σε... κλειστό γήπεδο.

Το πρώτο στην έδρα του άλλωστε θα το δώσει την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό. Παρεμπιπτόντως αυτό θα είναι και το μοναδικό εκτός έδρας ντέρμπι του Τριφυλλιού στον α' γύρο...

Διαβάστε ακόμη...