Από το Κισινάου στη Σόφια

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ χάνει για τέταρτη φορά στην Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα...
Πηγή: paok24.com
Από το Κισινάου στη Σόφια

Για τέταρτη φορά από το 2014 και μετά, ο ΠΑΟΚ ξεκινά σεζόν με εκτός έδρας Ευρωπαϊκή αναμέτρηση και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ηττημένος από υποδεέστερο αντίπαλο. Τις τρεις προηγούμενες φορές κατάφερε να πάρει στην Τούμπα νίκη – πρόκριση, όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά.

Το καλοκαίρι του 2014, ο Δικέφαλος ξεκίνησε από το Κισινάου της Μολδαβίας, εκεί που είχε ηττηθεί με 1-0 από τη Ζίμπρου. Στην Τούμπα επικράτησε με 4-0. Το καλοκαίρι του 2015, οι «ασπρόμαυροι» είχαν ηττηθεί από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με 2-1 και στη ρεβάνς της Τούμπας επικράτησαν με 6-1. Πέρυσι, ο ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει και πάλι με ήττα. Στο Δουβλίνο, η Μποέμιανς επικράτησε με 2-1, με τον Δικέφαλο να νικά στη ρεβάνς με 2-0 και να προκρίνεται.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει για τέταρτη φορά την ανατροπή σκορ πρώτου αγώνα, με μια διαφορά. Τις τρεις προηγούμενες φορές είχε ανατρέψει ήττες με διαφορά ενός γκολ, ενώ αυτή τη φορά πρέπει να καλύψει το 2-0 της Λέφσκι.

Εδώ βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, οποιαδήποτε νίκη με δυο τέρματα διαφορά στέλνει το ματς σε παράταση.

Διαβάστε ακόμη...