«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά αν θέλουμε να είμαστε καλύτεροι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Με εμφατικό τρόπο πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Λέφσκι Σοφίας (5-0), ωστόσο ο προπονητής των Βουλγάρων, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, επισήμανε πως είναι πολλά αυτά που πρέπει να δουλέψει η ομάδα του ενόψει ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά αν θέλουμε να είμαστε καλύτεροι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Η Λέφσκι Σόφιας έκανε «σεφτέ» στο φετινό πρωτάθλημα Βουλγαρίας επικρατώντας της Σπάρτακ Βάρνα με 5-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, επιστρέφοντας στις νίκες μετά το «στραβοπάτημα» στη πρεμιέρα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ 1948.

Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ όμως φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως η ομάδα του σκέφτεται ήδη τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (21/07, 20:00) για το Europa Conference League, και πως πρέπει να βελτιωθεί αρκετά, προκειμένου να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα αν θέλουμε να φανούμε καλύτεροι στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι στο επίπεδο της Σπαρτάκ (Βάρνα). Θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο συνεπείς, ειδικά στο αμυντικό παιχνίδι.

Ήδη σκεφτόμαστε τον επερχόμενο αγώνα. Έχουμε χρόνο να καθαρίσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς στην πίσω γραμμή. Ο Τζέρεμι Πετρίς θα μπορούσε να ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτή τη φάση είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του».

Διαβάστε ακόμη...