Οι… ακριβοί για ΠΑΟΚ και Λέφσκι!

Από thessports.gr: ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας θα τεθούν αντιμέτωποι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, και μια ματιά στη χρηματιστηριακή αξία των δύο ομάδων μπορεί να δώσει μια ενδεικτική εικόνα, χωρίς ωστόσο να καθορίζει εξ αρχής το αποτέλεσμα.
Πηγή: thessports.gr
Οι… ακριβοί για ΠΑΟΚ και Λέφσκι!

Προφανώς ο Δικέφαλος έχει τον τίτλο του μεγάλου «φαβορί» στο ζευγάρι, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και να το επιβεβαιώσει αυτό στο γήπεδο, κάνοντας το πρώτο βήμα στη φετινή διοργάνωση, με μακροπρόθεσμο στόχο να επαναλάβει την περσινή του επιτυχημένη πορεία, που σταμάτησε στα νοκ άουτ και τους «8».

Μια σύγκριση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λέφσκι μέσα από το «Transfermarkt» μπορεί να δείξει κάποια πράγματα για την ποιότητα και τις λύσεις που διαθέτουν οι δύο ομάδες.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αυτή τι στιγμή φτάνει περίπου τα 56 εκατομμύρια ευρώ χρηματιστηριακής αξίας, την ώρα που οι Κυπελλούχοι Βουλγαρίας βρίσκονται λίγο κάτω από τα 12.

Ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής του «ασπρόμαυρου» ρόστερ είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που έχει ανέβει στα 6.000.000 ευρώ, ενώ για τους Βούλγαρους είναι ο Γκεόργκι Μιλάνοφ, που βρίσκεται στα 1.300.000.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία το 2013 τον είχε αγοράσει από τη Λίτεξ, για 3.600.000 ευρώ.

Πλέον στα 30 του, έχει επαναπατριστεί από το περασμένο καλοκαίρι, για λογαριασμό της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...