Στέλνει… κατάσκοπο στην Ολλανδία ο Στοϊλοφ!

Από paok24.com: Δεν θα αρκεστεί στα βίντεο ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας!
Πηγή: paok24.com
Στέλνει… κατάσκοπο στην Ολλανδία ο Στοϊλοφ!

Μπορεί ακόμα η πρώτη "μάχη" μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας να απέχει έναν ολόκληρο μήνα, ωστόσο από την ώρα που η κλήρωση έβγαλε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, τα προπονητικά επιτελεία τους ξεκίνησαν την... αντικατασκοπεία!

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρουν σήμερα βουλγαρικές ιστοσελίδες, ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοϊλοφ σχεδιάζει να στείλει... κατάσκοπο στην Ολλανδία, προκειμένου αυτός να παρακολουθήσει από κοντά κάποια από τα φιλικά του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους!

Σε κάθε ευκαιρία πάντως, ο 55χρονος προπονητής των Βούλγαρων χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, επαναλαμβάνοντας χθες μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "City of Primo" αυτό που τόνισε και την ημέρα της κλήρωσης, δηλαδή πως θα πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό θαύμα εφόσον η ομάδα του αποκλείσει τον Δικέφαλο!

"Ναι, θα είναι θαύμα, γιατί παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έκανε πέρυσι εξαιρετική πορεία στο θεσμό και πρωταγωνιστεί στη χώρα της. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα παλέψουμε για να πετύχουμε αυτό το θαύμα» τόνιζε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων!

Διαβάστε ακόμη...