«Ελπίζει στον ΠΑΟΚ ο Κρμέντσικ»

Από paok24.com: Τι αναφέρει δημοσίευμα ιστοσελίδας του Βελγίου για το μέλλον του Τσέχου φορ!
Πηγή: paok24.com
«Ελπίζει στον ΠΑΟΚ ο Κρμέντσικ»

H θητεία του Μαικλ Κρμέντσικ στη Σλάβια Πράγας δεν κύλησε με τον τρόπο που ήθελε ο Τσέχος επιθετικός, όταν έφευγε από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη!

Ο 29χρονος φορ κατέγραψε βέβαια 4 γκολ και 5 ασίστ σε 21 παιχνίδια της Σλάβια, ωστόσο η ομάδα της πατρίδας του δεν ήταν υποχρεωμένη να αγοράσει τα δικαιώματά του από την και έτσι ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας, γνωρίζοντας από πέρσι κιόλας πως δεν υπολογίζεται στην Κλαμπ Μπριζ.

Κάπως έτσι, με το όνομα του Κρμέντσικ "συνδέεται" εκ νέου ο ΠΑΟΚ, με την ιστοσελίδα walfoot.be να αναφέρει μεταξύ άλλων σε σημερινό της δημοσίευμα:

"Ο Κρμέντσικ έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια της Κλαμπ Μπριζ και έχει πετύχει 3 γκολ, έχοντας έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου μαζί της. Παρά την αλλαγή προπονητή ωστόσο, είναι απίθανο να πάρει κάποια ευκαιρία από τον (3 γκολ) και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο εκεί. Παρά την αλλαγή προπονητή, ωστόσο, είναι απίθανο να λάβει άλλη ευκαιρία υπό τον Καρλ Χέφκενς.

Ο Τσέχος διεθνής θα μπορούσε να υπολογίζει στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στον οποίο έχει ήδη αγωνιστεί, σε αυτό της Νυρεμβέργης και σε αυτό της της Persija Jakarta, ομάδα της Ινδονησίας".

Διαβάστε ακόμη...