Μιτρίτσα: «Δεν μου έχει τύχει ξανά τέτοια χρονιά»

Από paok24.com: Στα συνεχόμενα παιχνίδια στάθηκε ο εξτρεμ του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Μιτρίτσα: «Δεν μου έχει τύχει ξανά τέτοια χρονιά»

Δηλώσεις για το αυριανό ντέρμπι, αλλά και για την τρομερά απαιτητική χρονιά έκανε ο Αλεξάντρου Μιτσίτσα.

Ο Ρουμάνος δήλωσε πως «Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο στην καριέρα μου, είναι δύσκολο να παίζεις ανά 3 ημέρες αλλά το θετικό για εμάς είναι ότι έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ που μπορεί να αλλάζει συνεχώς. Σίγουρα τα παιχνίδια που δίνουμε είναι απαιτητικά καθώς μιλάμε για ντέρμπι, αλλά είμαστε ποδοσφαιριστές και οφείλουμε να διαχειριστούμε σωστά αυτή την κατάσταση».

Για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μιτρότσα είπε πως «Στα play off δεν έχεις το δικαίωμα ώστε σε κάποιο ματς να είσαι... αδιάφορος, ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι στη πρώτη θέση αλλά η ομάδα μας έχει παλέψει πάρα πολύ μέσα στη σεζόν, κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό και το παλεύουμε».

Για το εάν υπάρχει στο μυαλό των παικτών ο τελικός του κυπέλλου σημείωσε ότι «Είναι λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα στα οποία είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι».

Ενώ για αυτά που κρατάει από τη φετινή χρονιά είπε «Αυτό που κρατάω είναι το ανταγωνιστικό επίπεδο και την προσπάθεια που κάνουμε σε όλες τις διοργανώσεις, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...