Μακέλι: «Απίστευτη η ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Από sdna.gr:Μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε ο Ντάνι Μακέλι από τους φίλους του ΠΑΟΚ κατά την παρουσία του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», έχοντας και διάλογο για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Μακέλι: «Απίστευτη η ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Ο Ολλανδός ορίστηκε από την UEFA προκειμένου να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ και η αλήθεια είναι πως η διαιτησία δεν απασχόλησε καθόλου δεδομένης της κλάσης του καθώς επρόκειτο για ρέφερι elite κατηγορίας.

Ο Μακέλι αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για την πατρίδα του από την Θεσσαλονίκη και κατά την διάρκεια της αναμονής του στο αεροδρόμιο Μακεδονία, τον αναγνώρισαν φίλοι του ΠΑΟΚ που φρόντισαν να ανοίξουν διάλογο μαζί του. Ο Ολλανδός, λίγο πριν πετάξει για την πατρίδα του, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την έδρα του Δικεφάλου:

«Απίστευτη ατμόσφαιρα στην Τούμπα, ήταν το κάτι άλλο!», είπε χαρακτηριστικά με νόημα ο Μάκελι σε μια μικρής διάρκειας συζήτηση που είχε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο...

Μάλιστα, κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ ζήτησαν να τους φέρει μεγαλύτερη τύχη στο επόμενο ματς που θα σφυρίξει τον Δικέφαλο, με τον Μακέλι να απαντά πως με εκείνον στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος απέναντι στον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο...

Διαβάστε ακόμη...