Ιτάνζ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερος, μερικές φορές φρίκαρα»

Από paok24.com: Εκτός του Τζιμπίλ Σισέ, δηλώσεις στην εφημερίδα "L'Equipe" με αφορμή τη σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ, παραχώρησε και ο πρώην τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Σαρλ Ιτάνζ.
Πηγή: paok24.com
Ιτάνζ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερος, μερικές φορές φρίκαρα»

"Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ιδιαίτερος. Ως αντίπαλος, συνεχώς νιώθεις αντιξοότητες. Στο ξενοδοχείο πριν τον αγώνα, γύρω από το γήπεδο, παντού. Η ζεστασιά του καλωσορίσματος κορυφώνεται φυσικά όταν μπαίνεις στο γήπεδο.

Μία φορά, όταν έπαιζα στον Ατρόμητο, υπήρξαν επεισόδια έξω από το γήπεδο και χτύπησαν τους αντίπαλους οπαδούς. Μία άλλη φορά, σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η σέντρα καθυστέρησε μισή ώρα γιατί τα έσπασαν όλα. Ακόμα και όταν είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν είναι εύκολα, γιατί γνωρίζεις πως μπορεί οι οπαδοί να έρθουν στο προπονητικό κέντρο εάν δεν είναι ευχαριστημένοι.

Θυμάμαι μια φορά ένας συμπαίκτης μου ήρθε στην προπόνηση με πρησμένο μάτι. Είχε δεχθεί ένα μπουκάλι στο πρόσωπο την προηγούμενη ημέρα, όταν υπήρξε ένταση με οπαδούς μετά από ένα παιχνίδι. Μερικές φορές φρίκαρα λίγο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας.

Διαβάστε ακόμη...