«Ενισχύουν το κίνητρο, ματς σαν αυτό με τον ΠΑΟ»

Από sdna.gr: Μια εβδομάδα-φωτιά έπεται για τον ΠΑΟΚ, έχοντας μπροστά του το ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, με τον Αντρέ Μπράουν να μιλάει στο SDNA, μεταφέροντας το κλίμα από το στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: sdna.gr
«Ενισχύουν το κίνητρο, ματς σαν αυτό με τον ΠΑΟ»

Έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στη Volley League, προκειμένου να «καλύψει» το χαμένο βαθμολογικό έδαφος, στο κυνήγι του τίτλου.

Μιλώντας στο SDNA, ο Αντρέ Μπράουν σχολιάζει το τρόπαιο στο Final-4 της Γλυφάδας, τα επικείμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό στο Μαρούσι και Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena, καθώς και την... καναδική παρέα με Μπρετ Ουόλς και Ράιλι Μπάρνς.

«Το Κύπελλο ήταν δήλωση, του ποιοι είμαστε πλήρεις»

Όπως επισημαίνει ο Καναδός κεντρικός, το τρόπαιο με το οποίο γύρισαν στις αποσκευές τους οι «ασπρόμαυροι» δεν αποτελεί μόνο ένα σπουδαίο επίτευγμα, αλλά και μια... δήλωση, αναφορικά με την ταυτότητα της ομάδας:

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου έδωσε μια σημαντική ώθηση στην ομάδα, πάντα είναι έτσι όταν κατακτάς κάποιον μεγάλο τίτλο. Το Κύπελλο ήταν μια δήλωση του πόσο καλά μπορούμε να αγωνιστούμε ως ομάδα και πόσο δυνατή είναι η ομάδα όταν είμαστε πλήρεις».

Αναφορικά τώρα με την δύσκολη εβδομάδα που έρχεται, αρχής γενομένης από την σημαντική μάχη με τον Παναθηναϊκό (13/04, 17:00), ο Μπράουν τόνισε πως σίγουρα αναμένονται δύσκολοι αγώνες, ωστόσο αν ο Δικέφαλος δείξει τις ικανότητες του, μπορεί να κατακτήσει τους βαθμούς που χρειάζεται:

«Σίγουρα και τα δύο παιχνίδια θα είναι πολύ σκληρά, αλλά αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δυνατά και όπως ξέρουμε πως μπορούμε, δεν θα είναι εφικτή μόνο η νίκη, αλλά να κατακτήσουμε και τους βαθμούς που μπορούμε για να κάνουμε δικό μας το πρωτάθλημα».

«Τα ντέρμπι πάντα σε κάνουν να συγκεντρώνεσαι περισσότερο στον στόχο»

Περίπου έναν μήνα πριν, ο Παναθηναϊκός έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από τη Θεσσαλονίκη, με τον θηριώδη κεντρικό να μην αγωνίζεται για λόγους τακτικής από τον Γιάννη Καλμαζίδη. Όπως τονίζει ο ίδιος, το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πηγαίνει πάνοπλος στο ντέρμπι με του πράσινους, του δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση, ενώ ματς σαν το σημερινό ενισχύουν σημαντικά το κίνητρο της ομάδας.

«Έχουμε κερδίσει ήδη τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και μας κέρδισαν στη Θεσσαλονίκη, μόνο όταν δεν ήμασταν πλήρεις, οπότε έχω αρκετή αυτοπεποίθηση σχετικά με το σημερινό παιχνίδι. Σε εκείνο το ματς που ηττηθήκαμε, θα μπορούσα να αγωνιστώ, αλλά ο προπονητής αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να αγωνιστεί ο Ράιλι (σ.σ. αγωνίστηκε ο Μπαρνς, λόγω της απουσίας του Κουμεντάκη), γιατί θα ήταν καλύτερο για την ομάδα. Πάντα είναι όμως ωραίο και διασκεδαστικό να παίζεις σε σημαντικά ματς, γιατί ενισχύεται το κίνητρο και η συγκέντρωση στον στόχο».

Παράλληλα, ο Μπράουν δεν έχασε την ευκαιρία να καλέσει τον κόσμο του Δικεφάλου στο PAOK Sports Arena, για τον απαιτητικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως... ελπίζει σε μια γεμάτη έδρα:

«Πάντα θα είναι δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό, ειδικά τώρα που είναι σε θέση να αγωνιστούν καλύτερα. Σίγουρα είναι ωραίο που παίζουμε στην έδρα μας, γιατί πάντα αποτελεί ένα πλεονέκτημα. Ελπίζω μόνο, το γήπεδο να είναι γεμάτο με φιλάθλους!

«Ισχυρό δέσιμο με Μπαρνς και Ουόλς»

Ασχολίαστη δεν θα μπορούσε να μείνει και η τριπλέτα που έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ, έπειτα από την έλευση του Ράιλι Μπαρνς, με τον Μπρετ Ουόλς να βρίσκει έναν ακόμα συμπαίκτη του από την Εθνική Καναδά και τον Μπράουν, μια... καναδική παρέα.

«Υπάρχει ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ μας. Ο Μπαρνς γνωρίζει τον Ουόλς για χρόνια και μαζί αγωνιζόμαστε και στην Εθνική Καναδά. Τα πάμε πολύ καλά και πάντα είναι ωραίο να αγωνίζεσαι με έναν συμπατριώτη σου, στο πλευρό σου»

 

Διαβάστε ακόμη...