O Game Changer Καντουρί, ο «πολεμιστής» Αουγκούστο και η μοιρασιά Σαμπάολι - Λουτσέσκου

Από paok24.com:Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάγνωση της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ από τους Γάλλους, εστιάζοντας σε Καντουρί και Αουγκούστο ενώ δίνουν από ένα ημίχρονο σε Σαμπάολι - Μαρσέιγ!
Πηγή: sdna.gr
O Game Changer Καντουρί, ο «πολεμιστής» Αουγκούστο και η μοιρασιά Σαμπάολι - Λουτσέσκου

Στον απόηχο της αναμέτρησης στο Βελοντρόμ, οι Γάλλοι εστιάζουν στο αγωνιστικό κομμάτι και βαθμολογούν Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ ενώ στο επίκεντρο μπαίνουν και οι δύο προπονητές.

Ξεκινώντας από τη «μονομαχία» των δύο προπονητών, για τους Γάλλους υπάρχει μοιρασιά, δίνοντας από ένα ημίχρονο σε Σαμπάολι και Λουτσέσκου. Ο πρώτος με βαθμολογία 6.5 ενώ ο Ρουμάνος 6! Συγκεκριμένα όπως σημειώνουν: «Το υψηλό πρέσινγκ του Σαμπάολι δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να αναπνεύσει. Η Μαρσέιγ αντιλήφθηκε καλά το παιχνίδι αλλά στο ημίχρονο ίσως απώλεσε την ισορροπία της σε σημείο τέτοιο που δέχθηκε το γκολ. Στη ρεβάνς θα γίνει μάχη» ενώ για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τονίζουν πως:

«Εμφανίστηκε στο Βελοντρόμ με το κεφάλι ψηλά και το στήθος έξω, με μία επιθετική ομάδα, ίσως περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε και γι΄αυτό δέχθηκε δύο γκολ σε ένα ημίχρονο. Μετά το ημίχρονο, διάβασε σωστά το ματς. Έβαλε τον Καντουρί και ο ΠΑΟΚ ξαναμπήκε στο παιχνίδι και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς»

Τη μεγαλύτερη βαθμολογία από πλευράς ΠΑΟΚ συγκεντρώνει ο Ομάρ Ελ Καντουρί με 7, χαρακτηρίζοντας τον Μαροκινό game changer: «Μπήκε και άλλαξε το παιχνίδι με το γκολ του. Συνδυάστηκε εξαιρετικά με τους συμπαίκτες του και προσπάθησε μέχρι τέλους»

Στους διακριθέντες και ο «πολεμιστής» Αουγκούστο: «Έβγαλε πάρα πολλή ενέργεια, πέρασε από τα πόδια του όλο το παιχνίδι. Πολέμησε σε όλο το ματς»

Από κοντά και οι Κρέσπο - Πασχαλάκης: «Είχε κάποια αστάθεια στην αρχή, ενδεχομένως δεν διάβασε καλά το ματς σε ορισμένα σημεία ή δεν βρήκε στηρίγματα αλλά ανέβασε απόδοση και ήταν καθοριστικός, βγάζοντας τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα του περισσότερες από μία φορές...», ενώ για τον Έλληνα πορτιέρε ακόμη απορούν για την επέμβασή του στη φάση με τον Γκεντουζί: «Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον τρία θαύματα σε αυτό το ματς. Το μπλοκ στη φάση του Γκεντουζί είναι... εξωγήινο».

Διαβάστε ακόμη...