ΠΑΟΚ: Έριξε τη Μαρσέιγ στην παγίδα της... κάρτας ενόψει Τούμπας, έφυγε αλώβητος!

Από sdna.gr: Ούτε έναν ούτε δύο αλλά τρεις συνολικά βασικούς ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ έβγαλε νοκ άουτ ο ΠΑΟΚ, ρίχνοντας τους Μασσαλούς στην παγίδα της... κάρτας ενόψει Τούμπας! Αλώβητος Δικέφαλος...
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Έριξε τη Μαρσέιγ στην παγίδα της... κάρτας ενόψει Τούμπας, έφυγε αλώβητος!


Απίστευτη διαχείριση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του. Σε ένα ματς υψηλής έντασης και με τις δύο ομάδες να διαθέτουν αρκετούς, εκ των οποίων σχεδόν όλοι βασικοί, στο όριο της κάρτας, ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος, παγίδευσε εξαιρετικά τους Μασσαλούς και έπαιξε με το μυαλό τους.

Πριν την αναμέτρηση στο Βελοντρόμ, είχε καταγραφεί πως από πλευράς Δικεφάλου, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως οι Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Λύρατζης, Μιτρίτσα, Σβαμπ και Τσόλακ καθώς είναι στο όριο και αυτομάτως μία κάρτα στο Βελοντρόμ, θα σήμαινε και απώλεια ενόψει Τούμπας. Εκεί που θα κριθούν όλα! Αρκετά περίπλοκη και δύσκολη η κατάσταση και στο στρατόπεδο της Μαρσέιγ καθώς οι Γκεντουζί, Ζέρσον, Καμαρά, Ντιέγκο, Σαλιμπά και Γκονζάλεθ, ρίσκαραν στο ενδεχόμενο της κάρτας την ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Πριν την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για τον... κίτρινο πυρετό που πλήττει και τις δύο ομάδες και αν αυτό θα επηρεάσει ενδεχομένως την προσέγγιση του ματς. Ο Ρουμάνος απέφυγε να σχολιάσει και αρκέστηκε να δηλώσει πως σημείο κλειδί θα είναι το ψυχολογικό κομμάτι.

Και όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος είχε απόλυτο δίκιο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δούλεψε πολύ στο κομμάτι της προετοιμασίας αλλά και της διαχείρισης του ματς καθώς οι Θεσσαλονικείς, ακόμη και όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, κουβαλώντας το 2-0 του α΄ημιχρόνου, δεν τα παράτησαν, δεν λύγισαν και πάτησαν καλύτερα στα πόδια τους και στο καλό μομέντουμ του δευτέρου 45λεπτου, μείωσαν με τον Καντουρί.

Το δε γκολ του ΠΑΟΚ σε συνδυαμό με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν θύμιζε σε τίποτα την φοβική ομάδα του α΄ημιχρόνου, έριξε την πίεση στη Μαρσέιγ που έβλεπε να μην της βγαίνει τίποτα στο παιχνίδι, έχοντας απέναντί της τον Πασχαλάκη. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι τα όσα μετέφεραν οι Γάλλοι, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε υπέροχα με το μυαλό των Μασσαλών.

Τόσο που αποτυπώθηκε και στις κάρτες. Στο β΄ημίχρονο, κατάφερε να βγάλει νοκ άουτ τρεις βασικούς παίκτες του Χόρχε Σαμπάολι και συγκεκριμένα τους Ντιένγκ, Καμαρά και Ζέρσον (σ.σ. σκόρερ του πρώτου τέρματος) αλλά ακόμη και τον ίδιο τον Σαμπάολι που δεν γλίτωσε την κάρτα και θα απουσιάζει από τον πάγκο της Τούμπας!

Την ώρα που στις τάξεις του ΠΑΟΚ κανείς από τους... επίφοβους δεν πήρε κάρτα.

Ομάδα... Λουτσέσκου απλά!

Διαβάστε ακόμη...