Πότε ξεκινά ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη για το 2022-23

Από paok24.com: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε όπως το Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου 2022 και η απόφαση αυτή φέρνει στο προσκήνιο το πρόγραμμα των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, και συγκεκριμένα το Conference League της επόμενης σεζόν, στο οποίο θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ αν η σεζόν τελειώσει με τα τωρινά δεδομένα.
Πηγή: paok24.com
Πότε ξεκινά ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη για το 2022-23

Πέρυσι, οι «καραμπόλες» και οι ανακατατάξεις της τελευταίας στιγμής είχαν φέρει την ελληνική ομάδα με το «προνομιούχο» εισιτήριο στον τρίτο προκριματικό γύρο. Με δεδομένο πως αυτό δύσκολα να συμβεί φέτος, οι τρεις ελληνικές ομάδες θα ξεκινήσουν όλες από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, και θα χρειαστεί να δώσουν έξι αγώνες για να φτάσουν στη φάση των ομίλων.

Η κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου θα γίνει στις 15 Ιουνίου και οι δυο αγώνες στις 21 και 28 Ιουλίου. Ο τρίτος προκριματικός γύρος θα γίνει στις 4 και 11 Αυγούστου και τα πλέι οφ θα γίνουν πριν και μετά την πρεμιέρα της Super League, στις 18 και 25 Αυγούστου. Η φάση των ομίλων, που τα τελευταία χρόνια ολοκληρωνόταν το πρώτο 10ημερο του Δεκεμβρίου, θα ολοκληρωθεί φέτος στις 3 Νοεμβρίου καθώς δυο εβδομάδες μετά ξεκινά η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στο Κατάρ.

 

 

Διαβάστε ακόμη...