Ώρα... κλήρωσης!

Απο paok24.com: Το πρόγραμμα των πλέι οφ και το ιδανικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Ώρα... κλήρωσης!

Το πρόγραμμα των πλέι οφ και πλέι άουτ θα μάθουν σήμερα το απόγευμα οι ομάδες της Super League Interwetten, με την κλήρωση να διεξάγεται κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 14:00.

Φυσικά, από τη στιγμή που αύριο αντιμετωπίζει τη Γάνδη στην Τούμπα και τη μεθεπόμενη Πέμπτη τους Βέλγους στο "σπίτι" τους, άρα θα υπάρχει ταξίδι την επόμενη Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ θα ήθελε ιδανικά να ξεκινήσει στην Τούμπα τις υποχρεώσεις του αυτή την Κυριακή, με το πλέον ιδανικό σενάριο να είναι μία κλήρωση με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

2. Κλήρωση και ορισμός αγώνων playoffs και playouts Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 (* σημειώνεται ότι η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του συνεταιρισμού μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. κατά την οποία θα είναι δυνατή η φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου ανά Π.Α.Ε. – μέλος του συνεταιρισμού).

3. Ενημέρωση για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

4. Χορηγικά ζητήματα.

5. Διάφορα".

Διαβάστε ακόμη...