Διαφήμιση του ποδοσφαίρου...

Η Κ16 του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, με την αντίστοιχη, Leontes Ladies σε έναν «χορταστικό» αγώνα με γκολ και θέαμα.
Πηγή: acpaok.gr
Διαφήμιση του ποδοσφαίρου...

Σε μια αναμέτρηση «διαφήμιση του ποδοσφαίρου», όπως αρμόζει σε παιχνίδια τμημάτων υποδομής, οι δύο ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ και οι Λέοντες αγωνίστηκαν μεταξύ τους με τον Δικέφαλο να αναδεικνύεται νικητής με 8-4.

Οι «ασπρόμαυρες» αν και βρέθηκαν να υπολείπονται στο σκορ, παρουσιάστηκαν προσηλωμένες και με θέληση κατάφεραν τελικά να επικρατήσουν σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που έχει να αναδείξει 12 τέρματα.

Ο προπονητής της Κ16, Ευάγγελος Κλείτσας, δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας, δηλώνοντας μετά τον αγώνα: «Είμαι χαρούμενος για την απόδοση και τη διάθεση που έδειξαν οι αθλήτριες. Δικαιώνουν με την εικόνα τους, τους κόπους τους στην προπόνηση και την προσπάθεια τους για συνεχή βελτίωση».

Παράλληλα η Κ12 αντιμετώπισε την Shooters FC, σε έναν αγώνα που συνέλεξαν εμπειρίες, που θα τις βοηθήσουν για το μέλλον.

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...