“Θέμα ημερών για τον Ίνγκασον”

Ένα από τα θέματα των ημερών για τον ΠΑΟΚ είναι η ανανέωση του Ίνγκι Ίνγκασον για τα επόμενα χρόνια, αλλά και η αποχώρηση του Άντερσον Εσίτι από το ρόστερ. Πάνω σε αυτά τα θέματα μίλησε και ο Ζοσέ Μπότο, τονίζοντας ότι όλα είναι θέματα των επόμενων ημερών ή και ωρών.
Πηγή: paok24.com
“Θέμα ημερών για τον Ίνγκασον”

Εξ αρχής για τον Ίνγκασον, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Ισλανδό στόπερ στο ρόστερ του και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Τούμπα. Άρα ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί και ότι η συμφωνία θα κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Από την άλλη πλευρά αισιόδοξος και σίγουρος φάνηκε και για την περίπτωση του Άντερσον Εσίτι. Τόνισε ότι ο Νιγηριανός μέσος μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες θα υπογράψει την αποχώρηση του και ο λόγος που καθυστερεί είναι τυπικός, όπως και στις περισσότερες μεταγραφές.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:

Για το θέμα των ανανεώσεων και τον Ίνγκασον:

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Ο Ίνγκασον είναι ένας παίκτης που θέλει να μείνει εδώ κι ο ΠΑΟΚ θέλει το ίδιο. Θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ευχάριστα νέα σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση”.

Για τον Εσίτι:

“Είναι ένας παίκτης για τον οποίο διαπραγματευόμαστε. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα, ελπίζουμε ότι θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις”.

Διαβάστε ακόμη...