Πρόβα τζενεράλε ενόψει ΠΑΟΚ με “τριάρα” για την Μίντιλαντ

Από thessports.gr: Στο τελευταίο της φιλικό πριν τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η Μίντιλαντ κέρδισε με 3-1 την Βαλερένγκα, ανατρέποντας το αρχικό 0-1 των Νορβηγών. Ονιεντίκα, Σίστο και Άντερσον οι σκόρερ για τους Δανούς.
Πηγή: thessports.gr
Πρόβα τζενεράλε ενόψει ΠΑΟΚ με “τριάρα” για την Μίντιλαντ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δανέζικης ομάδας, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Πορτογαλία, η ενδεκάδα που άρχισε τον αγώνα κόντρα στην Βαλερένγκα, θα είναι και αυτή εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει και στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Στο 10ο λεπτό η Μίντιλαντ βρέθηκε πίσω στο σκορ, μετά από μια αδράνεια στην άμυνα της. Από τα δεξιά η Βαλερένγκα έκανε την επίθεση της και πέτυχε το γκολ με τον Σαχραουί ουσιαστικά να σκοράρει σε κενό τέρμα, μετά από κακή τοποθέτηση των αμυντικών της δανέζικης ομάδας.

Η απάντηση ήρθε άμεσα όμως και το 1-1 έγινε τέσσερα λεπτά μετά το γκολ των Νορβηγών. Ένα κλέψιμο ψηλά στο γήπεδο από τον Ονιεντίκα, μετατράπηκε σε γκολ από τον ίδιο τον αμυντικό χαφ της Μίντιλαντ που πλάσαρε σωστά και ισοφάρισε.

Σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις, η ομάδα του Μπο Χένρικσεν θα μπορούσε να κάνει το 2-1 αλλά ο Τσάρλς σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της Βαλέρενγκα με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Οτι δεν κατάφερε να κάνει ο Τσάρλς το έκανε στην έναρξη του δευτέρου μέρους με έναν πολύ πιο εντυπωσιακό τρόπο ο Πιόνε Σίστο. Ο πολιτογραφημένος Δανός εξτρέμ με ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-1, έχοντας περάσει στο ματς κατά την διάρκεια της ανάπαυλας.

Στο 57ο λεπτό οι Δανοί πέτυχαν και το 3-1 μετά από ωραίο συνδυαστικό παιχνίδι και εναλλαγή της μπάλας των Μάιερ και Ντιρ, με την μπάλα να καταλήγει στον Άντερσον που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Η αρχική ενδεκάδα της Μίντιλαντ στο τελευταίο της φιλικό πριν το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ είχε τους : Όλαφσον – Τίχοσεν, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο – Άντερσον, Παουλίνιο, Ονιεντίκα, Τσάρλς, Εβάντερ – Ίσακσεν, Μπρουμάντο.

Δείτε την ενδεκάδα των Δανών και στο σχετικό γράφημα:

Διαβάστε ακόμη...