Έμαθε αντίπαλο για τον μεγάλο τελικό

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στο ΓΑΣ Καματερού και με 30-14 επικράτησε στον ημιτελικό, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Final-4 του κυπέλλου Ελλάδος, που διεξάγεται στη Χαλκίδα. Οι ασπρόμαυρες ήταν ανώτερες στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα πατώντας γκάζι μετά το 35′.
Πηγή: paok24.com
Έμαθε αντίπαλο για τον μεγάλο τελικό

Οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη, γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο κλειστό και ζήτησαν την κατάκτηση στον αυριανό τελικό. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντι του τον Ο.Φ.Ν.Ι. Πρόκειται για την ομάδα της Νέας Ιωνίας που ουσιαστικά είναι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στο επίπεδο του Δικεφάλου. Στο δεύτερο ημιτελικό επικράτησε με 20-36 του Αθηναϊκού, χωρίς ν' αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ο Αθηναϊκός, των άλλοτε παικτριών του ΠΑΟΚ, Νούσια, Τζούρισιτς, Βέτκοβα, Καμπόιν, δεν αποτέλεσε δυνατό εμπόδιο για τη Νέα Ιωνία, που προηγούμενη με 8-17 στο 30′ καθάρισε το πρώτο μέρος. Κορυφαίες για τις νικήτριες ήταν η εξτρέμ Στογιανίδου καθώς κι η τερματοφύλακας, Κεπεσίδου, που κατέβασε ρολά.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί αύριο (06/02) με ώρα έναρξη 16:00 στο κλειστό, "Τάσος Καμπούρης" με την πλατφόρμα ERTflix να το μεταδίδει διαδικτυακά. Εκεί θα βρίσκεται το PAOK24, που θα σας μεταφέρει κάθε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη...