Το «αντίο» του Αβεντισιάν στον ΠΑΟΚ- Συνεχίζει στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι το 2024

Απο sdna.gr: Ο Αβεντίς Αβεντισιάν μέλος του ΠΑΟΚ Β' θα συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Ο νεαρός μπακ αποχαιρέτισε τον Δικέφαλο με μία ευχαριστώντας όσους τον βοήθησαν και τον στήριξαν.
Πηγή: sdna.gr
Το «αντίο» του Αβεντισιάν στον ΠΑΟΚ- Συνεχίζει στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι το 2024

Ο μέχρι πρότινος μπακ του ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα και θα είναι μέλος της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μέχρι το 2024. Ο Αβεντισιάν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Δικεφάλου και αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Β', άδραξε όμως την ευκαιρία και πήρε την απόφαση για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής είχε δοκιμαστεί από την ολλανδική ομάδα και «κέρδισε» ένα συμβόλαιο, ενώ σε περίπτωση μεταπώλησής του σε άλλη ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα πάρει ένα ποσοστό της τάξης του 25%.

Αβεντισιάν: «Εις το επανιδείν ΠΑΟΚΑΡΑ μου»

Ο νεαρός μπακ δεν παρέλειψε σε ανάρτησή του, να πει το δικό του «αντίο» μετά από 13 χρόνια και να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Δικέφαλο και στους ανθρώπους του, για τη συνεργασία.

«Ένα αντίο δεν είναι ποτέ εύκολο πόσο μάλλον όταν συνοδεύει όλη σου την ζωή. Ήρθε η στιγμή μετά από 13 χρόνια γεμάτα εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές να αποχαιρετήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για όλη την αγάπη και την στήριξη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια.´Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και σε όλα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκα .Εις το επανιδείν ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ και σε ευχαριστώ για όλα», όπως έγραψε.

Η ανάρτησή του:

 

Διαβάστε ακόμη...