Αβεντισιάν: “Η Ολλανδία είναι από τις ωραιότερες χώρες για να παίξεις”

Από paok24.com: Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Γκόου Αχέντ Ιγκλς, παραχώρησε ο Αβένιτς Αβεντισιάν. Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ολλανδική ομάδα. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ ανέλυσε και τις δυσκολίες της απόφασής του.
Πηγή: paok24.com
Αβεντισιάν: “Η Ολλανδία είναι από τις ωραιότερες χώρες για να παίξεις”

Αναλυτικά τα όσα είπε:

" Είναι λίγο περίεργο το γεγονός πως θα μείνω για πρώτη φορά μόνος μου. Μάλιστα δεν θα είμαι εδώ αλλά στο εξωτερικό. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Το συζήτησα και με την οικογένειά μου και κυρίως με τη μητέρα καθώς είναι η πρώτη φορά που θα χωριστούμε. Ωστόσο όπως κι εγώ έτσι κι οι γονείς μου θέλουν να πετύχω στην προσπάθειά μου κι έτσι με στηρίζουν".

Για τον ΠΑΟΚ:

" Έπαιζα ποδόσφαιρο στην Ελλάδα για τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Γενικά τα πράγματα ήταν δύσκολα. Τα παιχνίδια ήταν απαιτητικά κι έπρεπε να δώσεις μεγάλη μάχη για να κερδίσεις. Πρέπει να προσαρμόζεσαι να παίξεις κόντρα σε ομάδες, που κλείνονται πολύ για να πάρουν το αποτέλεσμα και παίζουν σε πολύ μικρά γήπεδα. Δεν έπαιξα επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Γενικά οι μεγάλες ελληνικές ομάδες δαπανούν πολλά χρήματα για να φέρουν στο ρόστερ τους ξένους ποδοσφαιριστές για να ενισχυθούν. Αυτό κάνει αρκετά δύσκολη την άνοδο ενός νεαρού παίκτη στην πρώτη ομάδα".

Για την καινούρια του ομάδα:

" Έχω μάθει πως η ατμόσφαιρα στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς είναι ιδιαίτερα καυτή και δύσκολα περνάς. Η Ολλανδία είναι γενικά μία από τις ωραιότερες χώρες για να παίξεις ποδόσφαιρο. Ο επιθετικός τρόπος παιχνιδιού, μου ταιριάζει αρκετά σαν παίκτη. Θέλω να περνάει η μπάλα από τα πόδια μου και θεωρώ γενικά πως αυτή η μεταγραφή μου θα βοηθήσει στην εξέλιξη μου".

Διαβάστε ακόμη...