MME Ρουμανίας: “Ο ΠΑΟΚ αλλάζει τη φιλοσοφία του!”

Από paok24.com:Ο Ζοσέ Μπότο είναι ο "εκλεκτός" για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, με τη συμφωνία του Πορτογάλου με τον "Δικέφαλο" να απασχολεί εδώ κι ημέρες τα μέσα της Ευρώπης.
Πηγή: paok24.com
MME Ρουμανίας: “Ο ΠΑΟΚ αλλάζει τη φιλοσοφία του!”

Ο Μπότο έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης κι ανακοινώθηκε κι επίσημα, ενώ κατόπιν, είχε και μία πρώτη συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους δύο άνδρες να συζητούν όλα τα "καυτά" θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Πορτογάλο τις τελευταίες ημέρες, την ώρα που στη Ρουμανία κάνουν λόγο για έναν "world-class αθλητικό διευθυντή", με τον οποίο θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του τεχνικού του ΠΑΟΚ προχωρούν και σε λεπτομέρειες, επικαλούμενοι και πηγές από την Ελλάδα, σημειώνοντας ότι στον "Δικέφαλο" έχουν πάρει την απόφαση να χτίσουν μία ομάδα με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας, με τον Μπότο να ειδικεύεται στο συγκεκριμένο κομμάτι, δεδομένων των κινήσεων που είχε κάνει τόσο στην Μπενφίκα, όσο και στην Σαχτάρ.

"Για τον ΠΑΟΚ ξεκινάει μία περίοδος χτισίματος μίας νέας ομάδας", αναφέρουν οι Ρουμάνοι μεταξύ άλλων, που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη συμφωνία και τη συνεργασία Λουτσέσκου-Μπότο.

 

Διαβάστε ακόμη...